TU ABIA ÎȚI DUCI ZILELE ÎN TIMP CE PONTA „DONEAZĂ” 60 DE MILIARDE DE LEI VECHI


bigstock-hand-making-a-stop-signal-sign-162901311Mafia politică și mafia în sutane colaborează perfect și pe timp de alegeri, într-un total dispreț față de poporul român. În fond, politicul a falimentat țara, iar mafia sutanelor negre a realizat un stat în stat, mai ceva ca în evul mediu. Desigur, tu muncești pentru 800-1000 de lei de îți sar capacele ca să aibă golanii bani de flendurit. 

Guvernul penal al României oferă 6 milioane (peste 60 de miliarde în lei vechi) de lei bisericii, așa din senin, fără vreo motivație. Acești bani sunt luați de la fondul de rezervă aflat la dispoziția guvernului și dați bisericii ortodoxe fără să se fi produs vreun dezastru (urgență), cum cere legea care reglemeteză utilizarea fondului de rezervă. Așadar, avem de-a face cu o deturnare de fonduri, cu un act ilegal și penal făcut de ponta și gașca mafiotă din jurul său.

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

Stați liniști, băsescu a făcut la fel pe timpul său, a pompat bani mulți și grei bisericii. Să ne amintim că în timp ce profesorilor, medicilor, polițiștilor și celor care lucrează în administrație li se tăiau 25 la sută din salariu, popii primeau o mărire de salariu. Știați asta? Păi de ce dovadă mai clară avem nevoie ca să constatăm că aștia se pișă în capul nostru. 

Potrivit unei hotărâri publicate vineri în Monitorul Oficial, banii se vor duce în conturile Mănăstirii Nicula din Cluj, a Mănăstirii Tismana din Gorj şi a Centrului Eparhial Iaşi. Suma a fost împărțită în mod egal, câte două milioane de lei pentru fiecare instituție de cult. <click pentru sursă>

Mă întreb câte persoane ar fi salvate cu acești bani, câte dispensare s-ar putea face, câte cantine ar putea fi deschise și întreținute, la câți copii săraci am putea schimba destinul? 

Grav este că banii, odată dați, sunt ca și pierduți. Biserica Ortodoxă nu spune și nu justifică niciodată ce a făcut cu munții de bani primiți de la stat, adică dați de mafioții politici din taxele si impozitele tale, fără ca tu să fii întrebat. Deci, putem preconiza ce-i mai rău.

CITEȘTE AICI SĂ VEZI CARE-I ȘMENUL, DE CE BISERICILE TOT PRIMESC BANI ÎN TIMP CE TU ABIA ÎȚI DUCI ZILELE.