DE 22 DE ANI ACEIASI GOLANI


Tovarasii de astazi, deveniti peste noapte din comunisti de soi, darji luptatori si pazitori ai democratiei – includem aici si alternativa la regimul basescu – sunt, cu cateva exceptii, vinovati de starea Romaniei actuale. Toti au contribuit la degradarea societatii  fiid vinovati impreuna cu basescu si pdl de situatia tarii, de genocid si crima.

In fapt toti fac parte din aceeasi familie de tradatori de tara si de neam. Toti sunt santajabili si nu reprezinta modele si nici alternative de urmat.

DAR, NICI MACAR ILIESCU SI CONSTANTINESCU NU AU FACUT CE A FACUT BASESCU. NU AU INDRAZNIT SA PROVOACE UN ASEMENEA HAOS , O ASEMENEA TEROARE SI NESIGURANTA IN SOCIETATE. NU AU INDRAZNIT SA RADA OMULUI IN FATA, SA LOVEASCA ASA DE PUTERNIC IN CEI CE REPREZINTA ELITA TARII (MEDICI, PROFESORI, ARMATA ETC.), SA AMANETEZE VIITORUL COPIILOR NOSTRI SI SA DECLANSEZE UN ASEMENEA DEZASTRU!

TOTI, DE 22 DE ANI, FIE CA LUCREAZA LA STAT, FIE CA LUCREAZA LA PRIVAT, FURA! OMUL OBISNUIT FURA. ROMANUL, IN PROPORTIE DE 85%, NU SE SIMTE BINE PANA NU PUNE MANA PE CEVA CE NU ESTE AL LUI,  DEOARECE GOLANII ASTIA CARE NE CONDUC DE 22 DE ANI AU SUPUS ACEST POPOR INFOMETARII. I-AU LUAT DREPTUL DE A TRAI IN CONDITII DECENTE. L-AU FACUT DEPENDENT DE AJUTOARE DE LA STAT PENTRU AL PUTEA MANEVRA, PENTRU AL FACE PE BIETUL OM SA PUNA BOTUL LA O SUTA DE LEI PRIMITI INAINTE DE ALEGERI. IAR ORICE OM ARE DORINTA DE A TRAI IN CONDITII DECENTE.

DAR STITI CE ESTE MAI GRAV ? MAI GRAV ESTE CA ROMANUL S-A OBISNUIT…. S-A OBISNUIT CU MODUL ACESTA ANIMALIC DE TRAI.