Cavalerul APOCALIPSEI


Interpretare religioasa ;-).

Pentru a aduce un stat in stare de dezastru este nevoie de un cataclism ca in cazul Japoniei unde un cutremur de 9 grade i-a ingenunchiat, dar nu infrant, pe japonezi. In Romania nu a fost nevoie de un fenomen al naturii excesiv pentru a aduce acest stat intr-o situatie critica, ci a fost nevoie doar de un singur om – Cavalerul Apocalipsei –  si de ignoranta unui popor.

Mai eficient de cat un tsunami sau decat un cutremur de mare intensitate, cavalerul apocalipsei din Romania bate toate recordurile in materie de distrugeri aduse cu ranjetul pe bot. Cuibul vestitorului apocalipsei este in aceiasi locatie in care a a trait un alt vestitor renumit, pe care cavalerul il admira si cu care de, ochii narodului, este dusman – cucuveaua. Cavalerul apocalipsei nu poate uita ca a iesit dintr-un ou depus de cucuvea, si ca aceasta l-a protejat enorm si ajutat sa razbata. Acum cucuveaua bate batraneste din aripi constienta si fericita ca elevii sai au depasit-o, dupa ce a cantat trei sezoane in tara in care orbul este imparatul chiorilor.

Cavalerul apocalipsei are o puternica personalitate, si ca orice personaj diabolic care se respecta, are si destule probleme, prostimea care nu vrea sa sufere si sa taca. Din hergelia de pedelaci mai razbat, din cand in cand, zvonuri precum ca intunecimea sa este un mare degustator de produse provocatoare de mahmureala. Se mai zvoneste si ca un intreg harem ii sta la dispozitie stindu-se ca este si un mare sustinator al tinerilor dracoaice centurise prin politica.

Constientizandu-si, totusi, puterea si limitele, in rarele momente de luciditate, cavalerul nostru, isi propune sa paseasca pe urmele unui alt mare trimis al satanei – cavalerul balbait, sau cavalerul cizmar. Il priveste deseori cu admiratie si planuieste neincetat sa readuca tara pe culmele terorii. Pana atunci el lucra neincetat pentru aducerea apocalipsei in Romania.

Inbinand tehnici comunisto-fasciste, mare adept al disciplinei totalitare, si cu talent draces in a supravietui, cavalerul apocalipsei urmeaza principiul „daca voi nu ma vreti eu va vreau” Scopul acestuia, disimulat in reforme, este sa supuna totul, si sa se hraneasca cat mai bine atat el cat si hoardele de pedelei ce il urmeaza.

Victimele trimisului satanei, nici acum nu stiu ce i-a lovit. Acestea l-au privit la inceput cu incredere si nu au crezut ca isi va pune in practica intentiile. Acum stau si isi rod unghiile de ciuda si de foame dar tot nu reactioneaza.

Reclame