Penibilul tovaras boc…


A reinceput distractia iar al doilea „cancer” al tarii, penibilul tovaras boc, omul fara niciun fel de autoritate morala, a prins viata si glas. (gura cat cuprinde, fapte zero… ). Mai ceva ca o flasneta stricata boc a turuit iara despre subiectul favorit al stapanului sau: profesorii. Si de aceasta data, rasii de la guvernare, autorii genocidului asupra poporului roman, au gasit vinovatii pentru situatia tarii: profesorii, si salariile lor nesimtite.

Pentru a distrage atentia maselor largi de la telegramele  Wikileaks, prin oferirea unor teme false de discutie, profesorul boc, in cel mai pur stil comunist, dar deloc convingator, a declarat ca, coalitia (mafiota, antiromaneasca, ilegala, si imorala) va veni cu o propunere prin care drepturile castigate de profesori in instante nu vor fi acordate. Salariile profesorilor vor fi plafonate…

Ma intereb in ce tara a lumii decizii irevocabile ale instantei sunt anulate printr-o lege. Mai este Romania stat democratic din moment ce nu pune in aplicare hotarari judecatoresti? Cum poti sa dai o lege prin care sa interzici aplicarea unei hotarari judecatoresti? Este ca si cum ai da o lege prin care il faci pe Ceausescu din criminal in erou! Trezirea boc ori esti mai prost decat am crezut!?

Scopul gargarei repezite ale lui boc este clar. Acesta doreste sa ii reintoarca pe cetatenii romani impotriva profesorilor. Tactica divide si cucereste, folosita din plin de puterea pdl pana acum, este reutilizata iara.

Niciun cuvant din partea bocului ajuns premier, despre imoralitatea deciziei de neaplicare a acestei legi votate in 2008 si de pdl. Niciun cuvant despre faptul ca se incalca constitutia prin nepunerea in aplicare a hotararilor judecatoresti si care au dat pana acum DREPTATE 100% PROFESORILOR.

II TREBUIE REAMINTIT TOVARASULUI CA SUNT PERSOANE IN TARA ASTA CARE TRAIESC CU 600 DE RON SI NU SUNT FEMEI DE SERVICIU, CI PROFESORI SI DOCTORI. NU ESTE NORMAL CA O HOAISA PRECUM STAPANUL SAU, TRAIAN BASESCU, SA RADA SI SA II CONDAMNE LA SUBZISTENTA SI UMILINTA PENTRU SIMPLUL MOTIV CA ASA DORESTE EL.

Are habar politrucul boc de cum se descurca un profesor debutant, care preda la un liceu in oras?

Intentia bocului parsiv este de ai scoate iara pe profesori, vinovati de deazstru tarii. Fostul activist de partid, profesorul de drept si actualul premier cu cele mai multe legi declarare neconstitutionale, nu este interesat de respectarea legii. El urmeaza planul trasat de cancerul numarul unu al tarii, presedintele care este mai urat chiar si decat ceausesc, Basescu.

Ps: Ma intrab daca acest parvenit are macar un gram de demnitate?