Mama si fiu au murit de foame


In Romania lui Traian Basescu se moare de foame de ceva vreme. Conform adevarul.ro doua persoane – mama si fiu – au fost gasite moarte in apartament. Vecinii sustin ca acestia ar fi murit de foame deoarece pensia batranei este de 400 de lei iar fiul, desi era bolnav, nu beneficia de niciun ajutor din partea statului.

Stirea ne scoate la iveazala un adevar incredibil. Cum te poti intretine cu 400 de lei la batranete? La ce sa renunti pentru a-ti putea duce zilele?

Nu doar batranii isi traiesc clipele in suferinta. Tara „se mandreste” cu faptul ca in timpul regimului criminal basescu-boc-udrea un medic si un profesor, aflati in primii ani ai carierei primesc de la stat un venit de 600 de lei. Oamenii care reprezinta ceva in tara aceasta sunt pe punctul de a ajunge boschetari. Asta in timp ce derbedeul jegos din fruntea tarii realizeaza cheltuieli care ii depasesc venitul de functionar al statului roman. Din ce bani tovarase criminal basescu?

Asadar, ce ii trebuie facut criminalului Basescu pentru situatia in care a adus tara, cu buna stiinta?

Chiar si spanzurarea in public, decapitarea, sau tragerea in teapa in fata Palatului Cotroceni ar fi mult prea putin pentru crimele pe care acesta le-a comis. Sunt poate zeci de mii de oameni in tara aceasta care au murit ca urmare a deciziilor unui singur om. Acest fapt nu se numeste genocid?