Basescu – PROBLEME MENTALE???


Cum ne putem explica lacrimile dese si lipsite de o motivatie normala a sefului statului? Dar comportamentul lui ciudat si nedemn pentru un presedinte? Sa fie chiar asa de lipsit de educatie?

Multi considera ca Traian Basescu, este un extrem de bun actor si poate plange la comanda – asta si datorita pregatirii la care a fost supus inainte de ’89 de securitate. Pregatirea viza o cat mai rapida si eficienta adaptare la diverse situatii ale agentilor securitatii.

Altii sustin ca are comportamentul specific unui alcoolic. Doar betivii trec asa de rapid de la o stare emotionala la alta. Si acest scenariu este posibil, trecutul si fostii colaboratorii ai sai aduc dovezi in acest sens.

Se mai vehiculeaza, de catre membrii sectei numita pdl, si posibilitatea ca Basescu sa fie o persoana cu adevarat emotiva. Daca ar fi asa atunci de ce nu a fost tulburat, si nu s-a manifestat in consecinta, iesind public si lacrimand atunci cand presa prezenta crimele comise in timpul regimului sau? De ce nu a luat o masura prin care sa stopeze genocidul din tara. Era suficienta o vorba. Acest scenariu nu poate fi, asadar, plauzibil.

Dar daca Basescu nu se incadreaza in niciun scenariu de mai sus. Dar daca seful statului roman nu este nici actor desavarsit, nici cu adevarat o persoana emotiva?

Poate presedintele are probleme mult mai grave, probleme psihice, atat de grave incat nu se poate stapani in fata a mii de oameni? Daca Traian Basescu este „nebun” la propriu? Doar astfel se poate explica comportamentul tulburator, instabil si ilogic al unui sef de stat.

Basescu trece rapid de la o stare specifica bufonilor la comportament autoritar specific lui Stalin si apoi la un comportament de bocitoare. La problemele psihice pe Basescu se pare ca le are adaugam si efectele fumatului, abuzului adiministrarii de alcool si medicamente pe care le ia si care adunate ii shimba comportamentul radical, ii intuneca mintea si il imping spre actiuni incredibile. Rezultatul este un ghiveci mental, un om care nu poate fi capabil sa isi exercite functia si care poate produce, direct sau indirect, victime fiind un pericol public extrem.

Realizati ce consecinte decurg de aici? Realizati la ce pericole ne expunem noi, simpli cetateni, cu un nebun in fruntea tarii. Nu uitati ca este comandantul suprem al armatei, ca s-a inconjurat de pacalici supusi care il vad ca pe un zeu. Nu uitati ca are in subordine serviciile secrete care pot creia scenarii incredibile ce se pot solda cu sute, mii sau zeci de mii de morti. Revolutia va spune ceva? Este capabil Basescu sa odone, in cazul unei manifestatii degenerate, armatei sa traga in civili?

Comportamentul care se schimba anormal de repede tradeaza grave probleme psihice care il fac pe Traian Basescu incompatibil cu functia de sef de stat. Pasul cel mare este ca o comisie externa sa ii faca un control si sa delege misterul. Daca este nebun atunci trebuie debarcat de urgenta din fruntea tarii.

Starea lui Basescu mentala este un subiect ce tine de securitatea nationala. In istoria multor popoare multe erori care sau soldat cu victime umane sunt puse pe seama medicamentelor, drogurilor, abuzului de alcool care combinate cu labilitatea psihica ale vreunui lider de moment pot fi dezastruase.

Tabloul este asadar unul incredibil: un presedinte incoerent mental dependent de medicamente si care face excese de tutun si alcool.

Modul in care Romania este condusa tradeaza acest fapt. Ilogicul situatiei are o explicatie extrem de plauzibila si logica – Traian Basescu sufera de grave probleme psihice agravate de consumul de alcool, tutun, de lipsa unei educatii corecte dar si de personalitatea sa. La toata aceste se adauga si o excesiva incredere in sine.

Ps: Ar mai fi o explicatie posibila: presedintele sa o faca pe bolnavul mintal pentru a avea o portita de scapare atunci cand va impinge lucruriele la maxim, dar si pentru a introduce teama in societate.

Reclame