CENZURA – „blonda, chiorul si piticul” INTERZISI de regimul Basescu!


Se mai indoia cineva de tendintele depravate in materie de politica ale lui Traian Basescu? Mai pune cineva sub semnul indoielii atractia sa catre totalitarism si eforturile pe care acesta le face pentru instaurarea unui regim totalitar in care el si blonda malefica de la turism sa decida si ce chiloti sa purtam?
Intram in atentia presei internationale cu un prim caz de cenzura, oficiala si nemascata, de dupa 1989.  Comedia „blonda, chiorul si piticul” a fost, conform jurnalul.ro, cenzurata in cel mai jegos stil communist de care slugile lui Basescu erau capabile.

Nu va imaginati ca Traian Basescu habar nu avea, probabil ordinul a venit chiar de la el. Nu lua madam directoarea o asemenea decizie, cu asemenea implicatii fara acordul unui superior care sa il informeze si pe pres.
Ma intreb ce masuri vor fi luate impotriva directoarei ? Cu siguranta tovarasa va fi pedepsita exemplar, tot in cel mai jegos stil basist, prin promovare, drept rasplata pentru serviciile aduse chiorului, blondei si piticului.
Cititi stirea si aflati detalii socante din editia electronica ziarului Jurnalul national aci :

ps:
Lucruri inimaginabile sunt pe cale sa se petreaca in Romania, tendintele clare ale “reformatorilor” Basescu, Boc si Udrea sugereaza viitoare  actiuni extreme.
Trebuie sa ne amintim ca prin interpusi Basescu a incercat sa introduca forme mai mult sau mai putin discrete de cenzura. Sa ne amintim de incercarile esuate, cel putin asa credem noi, de cenzurare a internetului la care s-au raliat si coconite fara minte dar cu dorinta stupida de a iesi in fata, din tabara opozitie. Ce sa mai…, ca sa ajungi in Parlament nu trebuie sa dai dovada ca si gandesti, trebuie doar ai bani obtinuti din contractele cu statul adica sa fii smecher si santajabil.