Masacru in ROMANIA – LETEA


Socam Europa din ce in ce mai des cu barbarismul de care dam dovada, un barbarism greu de descris si de acceptat de catre straini. Un barbarism care ascunde grave adevaruri despre poporul nostru “primitor si harnic”.  La Letea, in Romania secolului XXI, se puteau vedea imagini pe care cu greu le poti vedea chiar si intr-o tara africana. Animale pe moarte, chinuite, cu rani adanci si sangerande,  lovite si terorizate de o mana de analfabeti violenti. Puteau fi vazuti si reprezentanti ai institutiilor  locale incapabili sa sustina logic doua, trei idei de bun simt, analfabeti la propriu si acestia.

Te intrebi de ce Boc –muc cel mic- nu face nimic pentru a opri masacrul. De ce presedintele tarii nu apare public  sa ne spuna  ce solutii a gasit, daca tot este si seful guvernului. Dar opozitia de ce nu reactioneaza? Simplu nu pot mulge sume astronomice pentru „deranjul” lor, indiferent de la ce partid sunt.

Romania  de la televizor inca este “culta”, realitatea in tara este alta. Sunt zone in care oamenii sunt mai salbatici decat animalele  salbatice. Sunt zone  in care iti este rusine ca te poti numi om – roman. Romania reala sufera de prostie si violenta, de nepasare criminla si tupeu jegos. Cu totii suntem vinovati pentru-ca acceptam. Ne este mai usor sa scoatem telefonul si sa facem poze unor cai aflati pe moarte in loc sa dam la propriu in cap brutelor care au cauzat acest lucru.

Ps: Spre finalul mandatului lui Tariceanu se tot dadeau publicitatii fel si fel de sondaje. Unul mi-a atras atentia. Eram printre primele locuri la importul de masini de lux (cred ca pe primul) si pe ultimul loc la vanzarea de sapun. La noi erau cei mai multi soferi de masini de  lux jegosi. Asta suntem noi?