Basescu AR FI MURIT! Hmmmm!


O stire bomba pe site-ul Antenei 3. Basescu ar fi murit intr-un accident de circulatie!!!

Nu avem noi norocul acesta sa scapam de diavol asa de usor. Problema este insa alta. Se pare ca Antena 3 este victima unui atac informatic puternic. Cine o fi in spatele atacului care se foloseste de adresa de mail a acestui post tv nu stim pe moment dar putem sa banuim. Sa fie vreun haker sau vreun serviciu secret ce doreste sa discrediteze acest post de televiziune si sa-l mai salte pe tovarasul pres securit in sondaje? Asa de disperat este oare presul?

„Un atac informatic afectează adresele de e-mail din România. Subiectul mailului surprinde prin gravitatea informației, provocând primitorul să deschidă un link de unde se descarcă un virus eecutabil, nociv pentru computer… „Asa suna o parte a stirii de pe Antena3.ro care cu siguranta ar bucura un procent urias de romani.

Trecand peste subiectul interesant al stirii virusate este important de stiut de catre utilizatorii de Windows, indiferent ce versiune, ca virusii pot fi extrem de periculosi putand pune in pericol datele stocate pe hard sau mai grav putand sa va faca inutilizabil sistemul.

EXISTA INSA SISTEME DE OPERARE – UBUNTU, LINUX MINT, OPEN SUSE – IMUNE LA VIRUSI SI CARE VA FERESC DE ASTFEL DE ATACURI INFORMATICE.

CITESTE MAI JOS   DETALII:

Windows sau LINUX. Care merita?

PREJUDECATI DESPRE LINUX

Aceseaza sectiunea „LINUX” a blogului pentru mai multe articole.

Reclame