Romania in pragul unui RAZBOI CIVIL? „…în prima fază, vom ieşi în stradă paşnic, fară arme… „


 

Declaratie fara precedent al unui OFICIAL ROMAN de origine mahiara. Conform Gandul, seful C.J. Covasna, Tamas Sandor, a declarat, in incercarea de a explica ce inteleg adeptii Tinutului Secuiesc prin „nesupunere civica” urmatoarele  ”… dacă nu se poate rezolva pe plan politic, vom fi nevoiţi să recurgem la nesupunere civică, am discutat deja cu conducerea UDMR, cu conducătorii bisericilor maghiare, cu autorităţile administraţiilor locale şi cu reprezentanţii societăţii civile. Mai exact, asta înseamnă că, în prima fază, vom ieşi în stradă paşnic, fară arme, cum am dovedit în ultimii 20 de ani că ştim să facem. Apoi, dacă nu se rezolvă nici aşa, o să vedem…”

Asadar, suntem provocati si amenitati clar, cu razboiul civil de un iresponsabil care este inca liber. Suntem amenintati, la noi acasa, de niste caraghiosi, tinuti la guvernare de un presedinte al carui unic tel este sa foloseasca santajul pentru a mentine trupa de hoti, patronata de el, la ciolan, cat mai mult timp posibil!

Santajul reciporoc, dintre UDMR si Basescu, are pana in acest moment un castigator detasat. Partidul minoritatii maghiare a reusit sa isi intareasca sensibil puterea si influenta, si sa realizeze, sau sa se apropie de realizarea  marii majoritati a planurilor, chiar daca acestea atenteaza la siguranta si integritatea nationala.

Pentru a putea fura nestingheriti,  tradatorii natiunii romane, Traian Basescu, BOC si Udrea, sefii sectei numita PDL, au facut jocul UDMR punand in pericol existenta statului roman. Daca Alexandru Ioan Cuza a pus bazele Romaniei, un alt Cuza, inchipuit, Traian Basescu, este pe punctul de a dezmembra tara.

Asadar, cutia Pandorei a fost deschisa. Intru-un fel sau altul, problema se va rezolva. Fie se va constitui o enclava maghiara in centrul Romaniei, asazisul Tinut Secuiesc, fie statul roman va sti sa reactioneze si sa ii traga la raspundere pe tradatorii de la guvernare. Traian Basescu, manat de nebunia restructurarii, risca sa impinga tara intr-un razboi civil si eventual sa cedeze anumite teritorii. Aceasta sa fie reforma statului? DEZMEMBRAREA???