Windows 8 – beta – pentru testare. Captura de ecranSe spune despre Windows 8 ca va fi cel mai tare sistem de operare, de pana acum, scos de Microsoft. Se aud zvonuri ca va rula fara ecran albastru – acesta va fi inlocuit de unul portocaliu, ca va zburda, mai ceva ca un Ubuntu, OpenSUSE sau un Fedora, si ca nu va manca, pe rupte, din resursele PC-ului. Se va lupta cu virusii ca un Windows Frumos si nu va fi nevoie sa il instalati decat o singura data – nici nu cred ca o sa mai pierdeti timpul si a doua oara. Am glumit, probabil va fi „pe dos”. Parca am mai auzit aceste previziuni si acum cativa ani cand vedea pentru prima oara soarele celebrul Vista – zeul ghinionului.

Avem si o promisiune, nu ferma, de la capetele incoronate ale gigantului Microsoft, precum ca noul lor sistem nu va face infarct – fix- cand iti este lumea mai draga. Tot ei ne-au asigurat ca, prin marinimia lor fara margini, nu veti fi nevoiti sa va mariti puterea PC-ului astfel incat acesta sa poata  rula noul Windows. Tinand sema de faptul ca sunt vremuri de criza, capetele incor(n)onate, au stabilit ca , pentru marea majoritate a PC-urilor, nu va fi nevoie de piese noi si mult mai puternice, deoarece noua creatie va putea rula si pe vechile sisteme desktop, cu monitorul inchis.

Avem vesti noi si in privinta lui Window 9, la care lucrul deja a inceput, acesta urmand sa fie disponibil cat de curand. Sfatul geniilor Microsoft suna cam asa: „Ajutati-ne sa facem economia sa mearga. SUA are nevoie de forinti. Nu va cumparati acum sisteme desktop noi, inlocuiti piesele vechi cu unele noi si un pic mai performante pentru ca odata cu Windows 9 sa va schimbati calcualtorul cu totul. Deja bancile americane sunt pregatite cu credite.

Sa revenim la lucruri mai serioase.

Sucesorul lui Windows 7, adica Windows 8, probabil, va urma traditia acestuia, putand  fi descarcat si utilizat / testat GRATUIT de catre popor, desigur pentru o perioada limitata de timp si nu in forma lui competa. In asteptarea pevizibilului anunt oficial nu trebuie sa disperati si sa va faceti iluzii. Windows 8 tot Window ramane si este posibil sa nu fie decat o schimbare de ambalaj, ca sa mai donati ceva banuti. Lasa ca e bine, poporul ignorant, va scoate cardul, facand astfel economia americana sa bubuie.

Pana o sa testati noul VVindows 8 va invit sa analizati capturile de ecran -„made Fedora”-postate. Pentru cine nu stie, Fedora, Ubuntu, Linux Mint, OpenSUSE etc. nu sunt altceva decat distrugatori de Windowsi, dupa cum ii sta bine LINUX-ului..

Ce poti sa iti doresti mai mult?

Il bate de la o posta pe  „noul” Windows 8.