Imbrac-o / dezbrac-o pe nuti udrea lu’ cocos.


Click aici pentru dificila operatie de a o imbraca pe nuti udrea! 

In primul rand vreau sa imi cer scuze pentru poza, pe care unii o pot considera dezgustatoare – poate nu si basescuL –  dar este extrem de important sa intelegeti ca tanti cea mare din poza are ministerul cel mai dotat financiar din guvern. Studii….?

Tanti undrea, cea mai puternica „muiere 🙂 ” din Romania si prietena extrem de apropiata cu basescul, stiti voi esecul asta caruia ii zicem presedinte,  va putea fi imbracata sau dezbracata de catre voi, adica de catre popor. Aplicatia va lasa sa alegeti cateva hainute, peruca (din pacate madam vine cheala si goala din „fabrica”), papucei, mai mult sau mai putin de firma, si ceva accesorii.  Catavencii au pus la cale o mica aplicatie, in ziarul lor, pin intermediul careia voi o puteti imbraca  – sau lasa dezbracata – pe udrea lui cocos. Aveti grija ce puneti pe tovarasa ministru, si unde puneti mouse-ul, este musai sa fie cat mai lejer imbracata – pentru presedinte dom’ le ce naiba chiar sa se incurce in haine – iar hainele sa o reprezinte. La final POSTATI CREATIA PE FACEBOOK.

Click aici pentru dificila operatie de a o stiliza pe udrea lu’ cocos. Aveti grija ce puneti pe tovarasa – este musai sa fie cat mai lejer imbracata – pentru presedinte – SI POSTATA PE FACEBOOK.

Reclame