Basescu INTERZICE PROTESTELE – Se pregateste o lovitura de stat.


Dictatura se vrea legitimă. Ni se ia dreptul la protest deoarece manifestațiile din fața unor instituții ale statului (Cotroceniul, Palatul Victoria, Parlamentul etc.) vor fi interzise!  băsescul se pregatește de o lovitura de stat si momentan se fac demersuri “legale si democratice” pentru asigurarea linistii  dinainte si de dupa jihadul basist. Doreste basescul sa aiba un cadru legal pentru a putea reprima dur si sangeros eventualele perturbari populare ale planului sau? Ultimele miscari asta sugereaza, extrem de puternic.

Istoria se repeta odios de repede. Unul dintre cei mai sfidători, halucinanți și importanți pași spre dictatură se va face în perioada următoare, camarila analfabetă și tupeistă a pdl-ului lucrând intens în acest sens. O lege care să ne reducă la tăcere, sa ne transforme doar in simpli aplaudaci, si care să ne întoarcă in perioada comunistă a fost realizata in cramele Cotroceniului. Drepturile si libertățile românilor, câștigate prin sângele vărsat în 1989 sunt încet și sigur restricționate și date uitării de către băsescu și clica de escroci care ne conduc. Totul in numele normalului si al reformei!

Traian Igaș, ministrul Administrației și Internelor, a lansat spre „dezbatere publică” un proiect de lege (legea este ca și aprobată, iar dezbaterea este de fațadă ) prin care românilor li se va restricționa radical dreptul la protest. Propunerea pedelistului care a luat bacul la 24 de ani este halucinantă și reflectă adevăratele preocupări ale regimului odios și totalitar băsescu-udrea-boc. Desigur că reacția românilor va lipsi cu desăvârșire.

Prin această lege se urmărește  interzicerea întrunirilor publice (mitinguri, marșuri de protest, procesiuni, demonstrații etc.) în fața unor institutii ale statului precum Palatul Cotroceni, Palatul Parlamentului, Victoria etc. Articolul 7 al propunerii este revoltător:„Se interzice organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice în imediata apropiere a gărilor, porturilor, aeroporturilor, staţiilor de metrou, unităţilor spitaliceşti, obiectivelor militare sau a celor asigurate cu pază militară (Palatul Victoria si Cotroceni), a depozitelor de carburanţi sau materiale explozive, a zonelor şi obiectivelor cu risc ridicat de radiaţii şi contaminare, a unităţilor economice cu instalaţii, utilaje sau maşini cu grad ridicat de pericol în exploatare, ori pe traseele sau locurile unde se execută lucrări edilitar gospodăreşti de amploare.”

Propunerea legislativă a „academicianului Igaș” calcă în picioare Constituția, drepturile și libertățile omului și princiipiile democrației. În timp ce în întreaga lume dictaturile dispar și se fac pași uriași spre democrație, țara noastră se întoarce în perioada comunistă. Pentru ce au murit românii la Revoluție, dacă nu pentru libertate – inclusiv libertatea exprimării si a protestului? Dacă tovarășul ministru s-ar fi dedicat mai mult cărții, nu găinăriilor, și ar fi luat BAC-ul atunci când trebuie, ar fi avut poate habar de toate acestea.

Geniul Igaș omite să spună ceea ce este mai important, și anume distanța (de preferință în sistem metric) la care face referire termenul „în imediata apropiere”, lăsând astfel loc interpretărilor și abuzurilor.

Nu este precizat dacă adunările în care i se aduc osanale și cântări cârmaciului băsescu sunt totuși legale. Sperăm totuși că nu mai e cazul să se adune mulțimi care să-l aclame pe gloriosul fost bișnițar de țigări si blugi.

Așadar, dacă propunerea este adoptată, nu vom mai avea dreptul să manifestăm împotriva criminalilor de la putere nicăieri, poate doar pe câmp. Tendințele totalitare ale regimului sunt evidente iar democratia in Romania, atâta câtă mai este, se află într-um mare pericol. În nicio țară europeana, niciun politician nu ar fi avut tupeul jegos sa vina cu o asemenea sfidare legislativa, iar daca prin absurd un nebun din politica sugera doar asa ceva acesta ar fi fost imediat inlaturat din viata publica.

Doar in Romania, sub conducerea odiosului traian basescu este posibil ca o persoana asupra careia planeaza grave semne de intrebare, si care are un trecut patat, sa devina ministru al Administratiei si Internelor si sa  poata propune enormitati legislative asa de grave. O asemenea aberatie ar atrage imediat demisia ministrului si a guvernului oriunde in lume.

PS: Daca penalul de la Cotroceni o tine in acest mod in maxim un an de zile o sa infundam puscariile imediat ce o sa il criticam pe el sa pe un alt mafiot pedelist. Lucrurile scapa de sub control iar coarda este intinsa la maxim. Ce urmeaza? Basescu cere sange nevinovat si va merge dupa principiul „ori eu ori voi”. Vom infunda puscariile sau o sa fim ciuruiti ca la revolutie daca nu o sa ne supunem clanurilor  mafioate pedeliste si o să strigam JOS BASESCU!!


Like this:

Be the first to like this post.

Anunțuri