…”cruzimea cu care a fost comis acest genocid întrece orice închipuire”


Daca in 1940, in Transilvania, in zona comunei Ip, ungurii horthysti masacrau orice roman intalnit in cale, dupa 71 de ani horthystii criminali din udmr si odiosii tradatori din pdl si unpr, ne ucid cu zile, fara remuscari si cu zambetul pe buze. Acelasi genocid se petrece si acum, in ale conditii insa, si la alta scara, la 71 de ani dupa masacrele savarsite de unguri asupra romanilor din Transilvania. Metodele s-au rafinat – bebelusii nu mai sunt scosi din burta mamei cu baioneta, romanii nu mai sunt ingropati de vii, iar copii de 7 ani nu mai sunt inpuscati in cap in timp ce incearca sa fuga din calea gloantelor. Astazi “partenerii unguri si tradatorii romani de la guvernare” folosec tehnici noi si diverse care insa produc acelasi rezultat – moartea. Unul dintre „idealurile” pe care banda criminala “basescu – udrea – boc” le are este reducerea numarului de batrani, (de romani in general) dupa cum un idiot ce poarta functia de ministru a declarat, accidental, din pura prostie sau din tupeu.

Mijloacele crimei sunt altele, dar scopul este acleasi, distrugerea natiunii romane, instrainarea teritoriului tarii si imbogatirea gunoaielor tradatoare din randul romanilor. Scursurile societatii, ca si in timpul instaurarii regimului comunist sunt cele care conduc acum natiunea romana. Ceea ce este insa extrem de grav este colaborarea de buna voie a romanilor cu elemente straine in uciderea conationalilor. Daca in timpul masacrului hortist  din Transilvania, ungurii erau singuri impotriva romanilor, acum romanii din guvern si hortistii din udmr sunt impotriva noastra.

Citeste mai jos marturiile cutremuratoare ale singurului supravietuitor roman al masacrului de la Ip. Citeste pentru a sti si intelege de ce in Romania suntem ucisi cu sange rece. Oamenii sau schimbat, ideile si scopul au ramas aceleasi. CITESTE UN ARTICOL MARTURIE AICI:

ROMANE, NU UITA! 71 de ani de la genocidul savarsit de unguri asupra românilor din Transilvania ocupata. Supravietuitor al masacrului de la Ip: “În acea zi, orice român întâlnit pe stradă sau găsit acasă a fost împușcat”

Mai jos este definitia genocidului preluata din DEX: “GENOCÍD, genocide, infracțiune săvârșită în scopul de a distruge deliberat și sistematic, în întregime sau în parte, o colectivitate sau un grup național, rasial, etnic sau politic [ și genociduri] – Din génocide.