Declaratie extrem de jignitoare la adresa romanilor marca baconschi


declaratie jignitoare teodor baconchi.

Tovarasul baconshi, ministrul de externe al regimului basescu-udrea-boc, omul care se remarca prin nimic, este autorul unei declaratii soc, extrem de jignitoare, si de o gravitate extrema  la adresa romanilor. „In aceste comisii nu intra militanti de tip clasic, ci mai cu seama competente, personalitati. (…) Este extrem de important pentru victoria noastra de la anul sa fim cat mai aproape de acesti oameni, in dialog nesimulat si permanent cu ei, sa le preluam agenda si in acelasi timp sa ne pozitionam pe esichierul politic ca principal partid de centru-dreapta, partid popular in ambele sensuri ale cuvantului, din punct de vedere doctrinar si in acelasi timp sustinut de Romania care lucreaza, nu de Romania care cerseste

Practic, cu un jeg si tupeu fantastic caracteristic unui politician portocaliu, acest sinistru ministru de externe, ii face pe romani cersetori. Politrucul cu aere de intelectual isi permite nu pentru prima oara sa ii jigneasca pe romani, fapte pentru care in alte state ar fi fost obligat sa isi dea demisia si ar fi fost aruncant la cosul de gunoi al istoriei.

Derbedeul arogant si ticalos de la conducerea ministerului de extrerne a uitat cine a condus Romania in ultimii ani si cine este vinovat de situatia groaznica a poporului?