Arhiepiscopul Teodosie acuzat de pedofilie – „… mi-am stricat fecioria in fundul inalt preasfintitului Teodosie…”


Biserica Ortodoxa se dovedeste a fi  un „rai” al surprizelor neplacute si al scandalurilor de tip Libertatea si Cancan. Poti sa juri ca si preotii au prins gustul celebritatii, indiferent de cum este aceasta obtinuta.

Arhiepiscopul Teodosie (Macedon Petrescu – arhiepiscop de Tomis) este acuzat ca ar fi intretinut  relatii sexulale cu minori. Un tanar il acuza de faptul ca in urma cu 15 ani, pe cand el avea 17 neinpliniti si era frate de manastire,  a fost fortat sa isi piarda fecioria in ”fundul inalt preasfintitului  Teodosie” ...   Urmarestemai jos reportajul RTV (Romania TV)

Reporterii RTV sustin ca tanarul nu este singura victima a lui Macedon Petrescu, alti elevi ai seminarului teologic din Constanta. Reportajul filmat cu camera ascunsa dezvaluie lucruri cutremuratoare confirmate si de un sef din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului.

Scandal sexual în Biserică: un înalt prelat, acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minori VIDEO (da click pentru a viziona reportajul)

Redam replicile HALUCINANTE ale reprezentantului Arhiepiscopiei Tomisului in dialogul acestuia cu reposterul RTV, care dezvaluie o practica incredibila in sanul bor, precum si raspunsul aiuritor al lui Macedon Petrescu.

rep: „Sunt copii cu fundul rupt”

sef din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului:Da. Sunt. Si?” (halucinant raspuns)

rep: „Ei recunosc ca Teodosie e cel care i-a rupt!”

sef din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului: „Si? Si ce? Sunteti singurul care a spus lucrul asta? Si ce? La Tulcea e plin. Dar nu vor sa vorbeasca!”

rep: „Le este frica de el?”

sef din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului: „Nu neaparat de el ci de sitemul de relatii! Dumneavoastra n-o sa  castigati niciodata in fata lui pentru-ca e un sistem de relatii asa de complicat! Daca cade el o sa cada multi! Si n-o sa le convina. Am fost si la DNA!”

rep: „Dumneavoastra de cat timp stiti ca intretine relatii cu minori?”

sef din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului: „Ohoho! Domnul meu, eu stiu multe! Ajungem cu ele in instanta si instanta ii va da dreptate! Nici o sansa nu aveti!

rep: „Desi avem dreptate?”

sef din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului: „Desi avem dreptate! E real!”

Raspunsurile lui Macedon Petrescu, alias Teodosie, la auzul acuzatiilor aduse de catre tanar sunt de-a dreptul sfidatoare, fara legatura cu logica si cu intrebarea in sine!

Macedon: „Exclus doamna, este imposibil asa ceva! Eu la mine am doua maicute-n casa, care ingrijesc de casa. N-am alt program. Program de birou. Total exclus asa ceva!”

P.S.: Voi ce credeti?

Scandal sexual în Biserică: un înalt prelat, acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minori VIDEO (da click pentru a viziona reportajul)

Jenant si socant!!!

Arhiepsicopul Tomisului a mai fost implicat in scandaluri de coruptie si de fals intelectual. Ziaristii de la Romania Libera l-au filmat pe arhiepiscop  in timp ce punea la cale fapte deloc crestinesti. Citeste mai jos ca sa iti reamintesti cui „ii pupi”‘ mana si ce minti bolnave ascund uneori vorbele pline de evlavie ale „preafericitilor” din batatura patriarhului  Daniel.

Cat te costa sa devii preot peste noapte in Romania VIDEO