SOC SI GROAZA – rezultatele lui basescu in sondaje!


SOC SI "GROAZA" - rezultatele lui basescu in sondaje!

SOC SI "GROAZA" - rezultatele lui basescu in sondaje!

Traian basescu nu mai reprezinta vointa poporului roman, conform Inpolitics (vezi articolul ” Exploziv: ”7%” – cel mai bine pastrat secret al lui Traian Basescu) . Sociologul Alin Teodorescu, directorul IMAS, sustine, citat de Inpolitics.ro, ca basescu are 7% in sondaje.

Halucinanta si incredibila stire care socheaza,  nu neaparat prin faptul ca avem de-a face cu cea mai puternica prabusire a unui politruc din Romania, ci  prin faptul ca, desi nimeni nu il mai vrea, basescu conduce, cu tupeu si ura, si  inca adopta hotarari care afecteaza viata tuturor in rau. Ma intreb a cui vointa  mai reprezinta basescu? Pe cine practic mai reprezinta matelotul? Cum mai pot avea vreo autoritate legile pe care regimul odios basescu le adopta fara scrupule?

Suntem, asadar, prizonierii unui individ care, desi este prabusit, nu lasa puterea. Precum Ceausescu, basescu nu renunta! Va pleca matelotul doar cu piciorele inainte de la putere, tot dupa modelul odiosului?

ps: sa nu indrazniti sa vi se faca rau, deoarece, dupa cum stiti, orice internare in spital sau vizita la medic va costa – mita plus taxa catre stat! De ce ? Intrebati-i pe cei 7 % care-l mai sustin pe odios…

Reclame