10 12 2011 – din ordinul dictatorului basescu manifestatiile PASNICE sunt VIOLENT reprimate!


Imaginile de mai jos ne trimit cu gandul la Rusia lui Putin sau la China comunista insa ele eu fost captate in Romania anului 2011, mai precis in Piata Universitatii. La 22 de ani de la revolutie libertatea exprimarii este pusa la pamant in epoca chiorilor. Conform Antena 3 „oamenii, adepţi ai mişcării Occupy România, s-au adunat în Piaţa Universităţii, pentru că „este un simbol al libertăţii de exprimare”. Aceştia au scandat lozinci împotriva sărăciei din România.” si au fost saltati de jandarmi.

Cu spijinul organelor represive, (DACA NE UITAM IN BUGETUL PE 2011 VEDEM CA ORGANELE SECURISTO-REPRESIVE ALE STATULUI PRIMESC MAI MULTI BANI FATA DE 2012) odiosul dicator de la Cotroceni inchide gura oamenilor pasnici care isi exprimau nemultumirea.

PS: Adio libertate de exprimare. O miscare de protest pasnica a fost brusc si violent inabusita de jandarmeria bucuresti. Pentru cei care credeau ca in aceasta tara mai ai voie sa faci ceva impotriva puterii basito-comuniste, imaginile de mai sus le vor schimba opinia. Deoarece „nu aveau autoriazatie” de la primarie participantii la miting au fost fugariti, si urcati in dube.

Imagini preluate de pe Facebook ”

Rosia Montana in UNESCO World Heritage