Act TERORIST in Romania – trageau de la geamul bucatariei in masini, in oameni, si in blocuri


Act terorist in Romania (sub terorea beizadelelor) Proiect Romania

Act terorist in Romania (sub terorea beizadelelor) Proiect Romania

… stire in curs de actualizare … Proiect Romania

Romania se afla sub teroarea beizadelelor! Un eveniment ce poate fi catalogat drept  act terorist s-a petrecutt in ultima zi din anul trecut in Mehedinti.  Acolo  s-a tras cu arma in trecatori, masini si blocuri de la geamul locuintei sefului vamii Portile de Fier Unu din Mehedinti. 16 cartuse goale au fost gasite si doar o minune a facut ca nimeni sa nu fie ucis sau ranit! Desigur, politia locala se face ca lucreaza, acestia nestiind nici acum cine a tras.

Conform editiei online a cotidianului national Adevarul (citeste articolul aici), Alexandru Netoiu, fiul sefului Vamii Portile de Fier Unu a tras cu arma  din apartament spre masinile ce treceau pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, in trecatori sau in blocurile vecine. ‘Erau trei persoane în apartament, o fată şi doi băieţi, se distrau, nu aveau treabă, lăsau arma agăţată la geam, mai intrau în casă, iar trăgeau declara un vecin asupra caruia s-a tras, in gluma sau in joaca. Desigur ca politistii nu au auzit si nu au vazut nimic desi timp de aproximativ  o zi s-a tras. Tatal beizadelei  are 2 arme cu alice, o arma de  tir, si un pistol cu gaze in apartament – un adevarat arsenal. Realizati ce putea iesi?

Potrivit (Gandul – citeste aici) care il citeaza pe  şefului Serviciului Arme, Explozibil şi Substanţe Periculoase de la Poliţia Judeţeană Mehedinţi, comisar Dumitru Capezan, a fost folosită o armă letală, de tir, cu glonţ, de calibru 5,6 milimetri.

Dupa ce s-au inceput cercetarile un tovaras din militia locala, in INCERCAREA ODIOASA DE SCAPA BEIZADEAUA IMPORTANTULUI SEF DE VAMA, A DECLARAT CA „Se fac cercetări pentru distrugere şi uz de armă fără drept. Nu s-a putut stabili care persoană a folosit arma. Uz de arma fara drept???? DOAR ATAT? DISTRUGERE, TENTATIVA DE ASASINAT, ACT TERORIST PANA PANA LA URMA! Beizadelele au tras in oameni !!! Nu s-a putu stabili faptasul? INCREDIBIL SI JEGOS TUPEUL SI INCERCAREA DE A-I SCAPA PE VINOVATI!

Romania se confrunta de ceva vreme cu o problema extrem de interesanta. Fiii si fiicele ‘elitelor’ politice sau economice ucid, ranesc, distrug, intentionat, ‘din joaca’ sau ‘din greseala’. Caracterista principala a tuturor acestor cazuri este faptul ca teroristii de bani gata scapa rapid datorita influentelor pe care familia acestora le au in justitie, politica si politie. Cand ma refer la influente ma refer la ‘donatiile’ care se fac catre cei responsabili pentru ca odrasla sa scape nevinovata.

S-au inmultit excesiv aceste cazuri in care pramatii de bani gata, beizadele analfabete, au produs accidente rutiere soldate cu victime (si nu au patit nimic, poate doar o banala condamnare cu suspendare), au sarit la bataie, s-au drogat, au vandalizat si mai nou au tras cu pusca in trecatori. Faptul ca justitia nu si-a facut treaba este un lucru strigator la cer si extrem de vizibil. Mai avem un pic si ne transformam intr-o tara africana in care copii sefilor de trib au drept de viata si de moarte asupra supusilor.

Realizati in ce situatie ne-a adus regimul basescu, in ce situatie intolerabila suntem si cat de grav putem continua sa derapam? Haos si politizare peste tot, incompetena si tupeu criminal. Nimeni nu isi mai face datoria, totul este politic, totul se sparge in capul poporului, in timp ce elitele analfabete ale regimului se bucura de privilegiul de ‘a gresi’ orice fara a pati nimic. Avem de a face cu 2 categorii de oameni: prostii si smecherii  potentati (javre analfabete cu diplome cumparate care, prin inselaciune, furt, relatii, si-au constituit averi incredibile, in vazul si sub protectia  politiei si justitiei, si care, cu sprijin politic costisitor pot face orice ca oricum nu patesc nimic.)

Va dati seama din comportamentul babuinilor ce fel de parinti au avut, cat de bine i-au crescut si ce idei le-au fost bagate in cap. Cocalarii de bani gata nu pot insa supravietui o viata intreaga protejati de parintii lor. Practic viitorul le este distrus iremediabil.

Iata lista celor mai importante dezastre produse de beizadele (o gasiti in ziarul Adevarul AICI)

Beizadelele constănţene, certate cu legea

Fii şi fiice de primari implicaţi în scandaluri violente şi sângeroase şi în trafic de droguri

Beizadea de primar, interlop cu sabie

Un poliţist a fost rănit grav în timp ce urmărea două beizadele pe drumul spre mare

Beizadele prinse cu droguri, lăsate în libertate

Beizadelele Băniei şi-au dat libertatea pentru distracţie. Deşi provin din familii înstărite, s-au gândit

MAI MULTE CAZURI DE BEIZADELE CU MARI PROBLEME  AICI

PS: Din pramatii nu se nasc decat pramatii si mai mari!