Abuzul noilor LINGAI! A INCEPUT VANATOAREA


Daca evenimentele vor continua atunci sigur se va lasa cu morti. Atetie Romania HULIGANUL te-a infometat, umilit, iar acum te bate! La fel ca in 89 o sa strigam BASESCU VINOVAT PENTRU SANGELE VARSAT!!

Abuzul noilor LINGAI! A INCEPUT VANATOAREA (prima postare )

Jandarmeria a anuntat ca ii va amenda pe cei care au particiipat la mitingul „neautorizat” dar PASNIC de la Cotroceni, indreptat impotriva „luceafarului” Romaniei al carui carait m-am saturat sa il aud. ACESTE MASURI ALE NOII SECURITATI, SUNT REPRESIVE, INSTIGATOARE, SECURITE, COMUNISTE, SI SUNT SPECIFICE  DOAR UNUI REGIM DICTATORIAL!

SE MAI INDOIESTE CINEVA CA IN ROMANIA NU ESTE DICTATURA!? De unde pana unde un salbatec purtator de baston poate amenda un cetatean al acestei tari pentru simplul fapt ca a partipat la un miting, adica pentru-ca si-a exprimat opinia democratic? Democratia nu presupune exprimarea libera a crezului?

II intreb pe pitiponcii batausi si putatori de baston si cascheta care impart amenzi daca Revolutia din 89 a avut autorizatie?

Pentru asta ii platim noi, din banii noastrii, pe acesti indivizi, (care abia daca au liceul, dar stau bine la capitolul boli psihice si instincte animalico-violente) pentru a fi instrumente represive, pentru a ne pune pumul in gura?

Noii lingai, tortionari, procedeaza asemeni securitatii lui ceausescu, incearca sa descurajeze orice spirit de actiune din tara aceasta. Am ajuns in situatia in care nu mai poti sa reactionez impotriva unei stari de fapt deoarece eternii lingai, jandarmii, politistii, si mafiotii din serviciile secrete, adica eternii favorizati din Romania, fac jocurile tradatorilor de tara.

Cu ce este diferita situatia de acum fata de cea din ’89 din punctul acesta  de vedere. Si acum, ca si atuinci, lingaii, tineau poporul in frau, si il terorizau. Acum este la fel! Intr-o tara in care un politist primeste o renumeratie  mai mare decat renumeratia un profesor, sau medic atunci este clar ca in acea tara ceva este putred, iar regimul este, sau tinde, spre dictatorial.

ASTEPT MOMENTUL IN CARE BASESCU, BOC, UDREA SI GASCA ODIOASA VOR FI CONDAMNATI PENTRU GENOCID!