Secretul antivirusului tau. Stiai ca poate fi complet, gratuit si legal? Afla cum. Gata cu piratatul!


Cum sa instalezi un antivirus de top, free complet si gratuit?
In general romanul este extrem de comod, adept al extremelor si nu a unei cai de mijloc, iar aceasta comoditate ii poate produce surprize neplacute. Tot poporul are Windows pe calculator, nu utilizeaza Linux, pe motiv de nestiinta, lene, si lipsa dorintei de cunoastere, desi este din multe puncte de vedere superior.
Una dintre cele mai importante probleme pentru utilizatorii de Windows este securitatea sistemului de operare. Vulnerabilitatile de securitate pe care windows-ul le are nu le vei intalini pe Ubuntu, OpenSuse, Linux Mint, adica pe sisteme de operare bazate pe Linux, insa acest subiect il vom aprofunda in alta postare.

Solutia este simpla, legala si sigura.
Tot poporul isi pune pe Windows-ul, neaparat piratat, un antivirus fie gratuit (Avast, Avira AVG, etc. ) fie apeleaza la „cracuirea” unui antivirus care costa bani grei, supunandu-se, cu sau fara stiinta,  unor riscuri legale dar si de securitate.  Antivirusii free (gratuiti) au lacune in privinta securitatii pe care o ofera utilizatorului, neacoperind toate pericolele la care acestia sunt supusi iar un antivirus piratat nu iti poate asigura securitatea pc-ului niciodata.  Solutia ar putea fi achizitionarea, unei licente de antivirus  pe bani – cine isi permite deoarece costa destul de mult, practic o mica avere pentru omul de rand!

Exista insa si o a treia cale, care necesita insa, odata la 2-3 luni, 30 de minute din viata noastra.
A treia cale impaca si capra si varza si in plus este legala, gratuita si utila celor ce nu au bani de aruncat aiurea si nici nu vor sa fie la discretia virusilor cu un antivirus gratuit.

Ce ar fi daca odata la 3 luni va instalati un antivirus trial (de incercare)?
Ativirusul trial (de incercare), spre deosebire de cel gratuit, este varianta completa a unui antivirus bun, pe bani, disponibila de la 15 zile la 90 de zile datorita unor promotii ale marilor producatori.  Scopul este ca oamenii sa testeze o perioada determinata antivirusul, la capacitate maxima, iar dacestia sunt multimiti de rezultate sa cumpere respectiva solutie de securitate. Daca perioada de expirare se apropie de sfarsit nu trebuie decat sa il dezinstalezi si sa pui o alta varianta triala a unei versiuni de antivirus. Il dezinstalezi, pui alt antivirus si gata. Trebuie precizat si faptul ca fiecarea antivirus are mai multe versiuni care la radul lor au variante de incercare.

Argumente pro antivirus trial (de incercare):
-folosirea lor este legala, nu puteti fi acuzat de nimic;
-folosirea lor este gratuita;
au toate functiile unui antivirus de top,  care costa bani grei;
-acopera toate pericolele ce pot ameninta calculatorul dvs.
-nu necesita o cheie de activare ci doar o (posibila) inregistrare pe site-ul producatorului
-va ajuta sa cunoasteti si sa va adaptati diverselor versiuni de antivirus existente pe piata
-va ajuta sa faceti un top personal a celor mai bune antivirusuri.
Argumente contra:
-necesita odata la 3 luni 30 de minute de atentie, adica inlocuirea vechiului antivirus trial cu unul nou (tot de incercare).

Exemplul meu (nu fac reclama la Norton. O simpla cautare pe Google va scoate in evidenta faptul ca toti antivirusii au versiuni trial de 30-60 de zile. Motivul pentru care am adus in discutie Norton este pentru-ca iti da  90 de zile  timp sa iti faci o parere despre el):
Pe pc-ul personal eu prefer versiunile trial al urmatorilor antivirusi Norton si Kasperski. Daca tinem cont de faptul ca Norton are trei porduse extreme de bune (Norton 360, Norton Antivirus 2012, Norton Internet Security) cu versiuni de 90 de zile fiecare rezulta ca sunt complet protejat, legal, 270 de zile. Instalarea unui antivirus Norton dureaza extrem de putin, securitatea pe care o ofera este superioara. Practic dupa ce o versiune trial de Norton expira descarc si instalez o versiune diferuita a gamei. Dupa ce trec 90 de zile din Norton 360, instalex imediat Norton Internet Security si ma bucur iara de inca 90 de zile de protective totlaa si gratuita.

TU CE ZICI?

ATENTIE DACA VREI SA ITI INSTALEZI UN ANTIVIRUS TRIAL TREBUIE SA ITI DEZINSTALEZI VECHIUL ANTIVIRUS. NU SUNT RECOMANDATE 2-SAU MAI MULTE PROGRAME DE SECURITATE PE UN PC!!!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Iata o lista de antivirusi valabili 90 de zile: (O simpla cautare pe Google va scoate in evidenta si alte rezultate)

Eset Nod32 Antivirus 5 (descarca aici versiunea de proba pentru 90 de zile)

McAffe (descarca aici versiunea de proba pentru 90 de zile)

Norton 360 V5 descarca aici versiunea de incercare pentru 90 de zile)
Norton Internet Security 2012 descarca aici versiunea de incercare pe 90 de zile:
Norton Antivirus 2012 descarca aici versiunea de incercare pntru 90 de zile: