Ponta prostanacul II ?!


Politicienii nostri nu sunt buni, de regula, la nimic (nu stiu limbi straine, sunt neseriosi, duplicitari, mincinosi, ciocoi, marea majoritate au studii  la facultati private, multi dintre ei habar nu au ce este un calculator,  nu au dictie,  sunt agramati si incoerenti, practic buni la nimic), insa exceleaza la un singur lucru: tupeu asociat cu amnezie.

Incepand de astazi TRADAREA ARE UN NOU NUME – victor ponta.  Acesta a „uitat” cand ne cerea votul, pe motiv ca este impotriva lui basescu,  devenind un fan al noului guvern. Mai era putin si ne dadeau lacrimile la discursul „SOFT” al sau. Sa spui una si sa faci alta nu intra intr-un discurs soft, corect?!

Tanarul tovaras ponta, a dat cu „PUTA” in balta, sau si-a dat arama -duplicitara- pe fata, astazi la sedinta in care era votat noul guvern basescu-ungureanu, trezindu-se vorbind vrute si nevrute, si „uitand” practic ca este in opozitie si ca a avut o intelegere in cadrul USL-ului. Intelegerea prevedea ca opozitia sa nu participe astazi la sedinta parlamentului, – fiind in greva parlamentara – fapt omis de tanarul farseur, iar cat de tare a contat intelegerea pentru cel ce se vrea viitor premier dupa 2012, s-a vazut.

Nu a inteles ponta ca prin prezenta sa de astazi va legitima din nou puterea si mascarada numirii noului premier? Cum explica el colaborarea pe care a propus-o guvernului, in  fata celor care striga in intreaga Romaniei, indurand gerul,  „JOS BASESCU”?

Interesant de  observat este faptul ca discursul lui ponta a fost extrem de tolerant si mai lung chiar decat discursul noului premier, acesta propunandu-i lui ungureanu chiar o colaboare. Gestul acestuia dinamiteaza practic USL-ul, induce o senzatie de neicredere populatiei in privinta unei alternative la actuala putere, aruncand la cos tot ce s-a realizat pana acum, totul pentru-ca pe ponta l-a mancat, pe romaneste  in fund. Imi este greu sa cred ca ponta este chiar atat de inconstient si sa nu realizeze ca zazaniile pe care le baga in USL nu sunt benefice nici partidului pe care il conduce.

Intrebarea care se pune este cu ce il santajeaza securistul ungureanu pe aparent neprihanitul ponta? Deoarece un om normal la cap, care isi respecta alegatorii nu se intoarce cu 180 de grade intr-o zi!

Cu siguranta solutia pentru Romania este o noua clasa politica din care sa fie maturati toti descendentii lui iliescu si basescu. Un nou sistem politic in care politicienii sa dea socoteala pentru tot ce fac, in care sa fie lipsiti de privilegii.

Dintr-un gest de fudulie, si in urma unei profunde lipse de gandire,  acest candidat la functia de prostanac II al  PSD-ului, ne condamna indirect la mentinerea dictaturii! Oamenii si-au dat seama de periolul pe care ponta il reprezinta pentru USL, de falsitatea vorbelor sale si vor taxa aceasta alianta la alegeri atata timp cat in fruntea ei se afla si victor ponta.  Solutia normala este ca acesta sa isi dea demisia pentru a readuce increderea oamenilor in USL,  singura alianta ce ne mai poate scapa de dictator. Vrem nu vrem, ponta a reusit sa induca un puternic sentiment de neincredere in USL, prin acest act de sabotare din interior a aliantei.

Ramane intrebarea:  este ponta Prostanacul II? Eu zic ca nu, este mai degraba un  ciocoi.

PS: mie ponta nu imi inspira incredere, iar dupa gestul sau din Parlament nu cred ca imi va mai inspira vreodata. Cum de se gaseste mereu cate unul care sparge orice tentativa de inlaturare a dictatorului?

Stau si ma gandesc cum de a ajuns acest individ presedintele unui mare partid precum PSD-ul. Ramane de vazut daca presedintele liberalilor, Crin Antonescu, va reusi sa spele obrazul USL-ului. SA SPERAM CA DA. Momentan doar Crin Antonescu mai atrage oameni spre USL, el dovedind ca este un om serios cu principii.

Reclame