ponta PE FATA cu basescul! CUM SABOTEAZA ponta USL-ul


Inca o dovada a apropierii bruste a basescului fata de unul din liderii opozitiei ne este furnizata de gandul.info intr-un material exclusiv. Vineri, atat ponta cat si basescul, se aflau, „absolut intamplator”, in drum spre Predeal si tot „intamplator” ponta a „lipit” masina sa de coloana oficiala a basescului pentru a ajunge amandoi mai repede la destinatiei. Mai exact, tovarasul ponta nu a putut accepta umilitorul fapt de a se deplasa precum un cetatean obisnuit, in coloana de masini a cetatenilor simpli si, profitand de trecerea „intaplatoare” a sefului statului prin zona, s-a lipit coloanei sale. Simplu ca buna ziua! Din cate stiti voi in ce stat din lumea asta intra – intamplator – o masina straina in dispozitivul presedintelui?    

Basescu, precum un marlam perfect, atunci cand se deplaseaza prin tara blocheaza tot traficul cu coloanele sale oficiale.

Gestul lui ponta dovedeste o sabotare intentionata, daca il legam si de alte fapte similare, a USL-ului.  Romanul care vede „colaborarea si dragostea”, la varf, dintre cei doi va ajunge sa nu mai acorde votul alternativei la guvernare.
La ce credeti ca se gandeste omul simplu atunci cand vede ditamai seful celui mai mare partid de opzitie, adica cel ce ne cere votul impotriva basescului, ii lauda guvernul si merge la Predeal in coloana prezidentiala? Raspunsul este simplu de dat: ponta este pe fata cu basescu. Gesturile de trandete dintre cei doi spun mai mult decat o mie de discusuri si negari oficiale.

PS: CONSTAT CA TARA ESTE SUB NAMETI, CA EXISTA PROBABILL MII DE ROMANI MORTI SI NEDESCOPERITI  INCA, IARA ODIOSUL basescu traian MERGE LA PREDEAL LA DISTRACTIE. ODIOSULUI II ADRE DE DISTRACTIE SI ROMANII MOR PE CAPETE!

Reclame