mircea toader pdl – MORTII ERAU B E T I V I ! -VIDEO-


MORTII ERAU BETIVI - mircea toader - Romania pe maini bune

MORTII ERAU BETIVI - mircea toader - Romania pe maini bune

UPDATE 2: „Prezent la România Tv, el a încercat să se disculpe spunând că declaraţia lui a fost cu totul alta şi că singurul lucru pe care l-a declarat a fost că printre cei morţi se aflau şi oameni care au ieşit de la cărciumi”. SURSA  RTV

UPDATE1: Cand se va deranja basescu sa trimita mesaje de  condoleante familiilor victimelor?

_____

Dupa ce premierul de carton ungureanu a dat vina pe romani ca stau la caldura in timp ce soldatii deszapezesc *, este randul unei alte pramatii pedeliste, tovarasul mircea toader, sa socheze si sa arate un dispret hidos fata de populatie.  Javra pedelista, in cel mai odios stil posibil, a declarat, referindu-se la victimele din ultimele zile, ca acestia au murit din cauza bauturii. Din 80 de oameni sau 64, câţi au murit, unul singur a murit în maşină, restul au băut şi au adormit acolo”, a declarat Toader la Realitatea TV, la emisiunea Deschide Lumea.

VEZI SOCANTA DECLARATIE AICI: Realitatea TV –  emisiunea Deschide Lumea  V I D E O

 In timp ce basescu se dadea cu sania la Predeal, in casele ingropate de zapada din Romania, oamenii mureau de frig, foame si spaima in asteptarea unui ajutor ce nu a venit nici pana in acest moment. Posibil ca sub zapada sa se afle mii de batrani morti pe care ii vom descoperi abia la primavara. Reusita guvernarii se masoara in morti.

ACESTE JEGURI TREBUIE SA RASPUNDA.  SUNT 80 DE OAMENI CARE AU MURIT PANA ACUM, IN ACESTE ZILE DIN CAUZA lui basescu, boc, ungureanu.

PS: * Tovarasul premier ar trebui sa stie ca prin taxele si impozitele pe care le platesc, romanii  si-au facut treaba. Statul mafiot condus de criminalul basescu traian cand isi face treaba? Cati romani mai trebuie sa moara din cauza unui inconstient?

Anunțuri