Se PRIVATIZEAZA politia?!


Am pornit in redactarea acestei postari de la un articol citit pe cotidianul.ro si care arata practic cum lumea se introarce cu dosul in sus. In Marea Britanie politia se va privatiaza, sau mai bine zis mari companii private vor prelua atributiile politiei. Anchetele, patrularea, retinerea martorilor, grestionarea informatiilor secrete si relatiile cu plublicul vor fi asigurate de firme private. Motivul pentru care aceasta schimbare este pusa in practica este reprezenat de „economiile” care se pot face mai ales pe timp de criza, sau cel putin asa sugereaza oficialii. Cam toate schimbarile aiuritoare din tara si din lume au aceast argument „nobil”. In realitatea costurile vor creste, cetateanul va fi supus unor abuzuri enorme, nimeni nu va avea controlul asupra acestor  firme, iar riscul de razboi civil va fi enorm. Teoriile conspirative sau scenariile SF, de care prostimea rade si cu fundul, prind viata odata cu globalizarea iara noi, pulimea, ca sa ma exprim mai plastic, suntem pusi in fata deciziilor deja luate. Lumea tinde sa fie la dispozitia catorva persoane, tot ce s-a castigat timp de sute de ani se pierde extrem de usor in zilele noastre. Ne apropiem asadar de un ev mediu modern.

Pornind de la intentia Marii Britanii stau si ma intreb cat timp va trece pana ce „initiativa” privatizarii politiei va prinde si in tara, data fiind „deschiderea” politrucilor nostrii spre „inovatii” ce le pot face conturile sa explodeze si sa le intareasca controlul asupra maselor analfabete ce inca cred ca aceasta criza este reala. Romanul merge oricum dupa vechea zicere „dupa mine potopul”. Criza a fost, dupa cum evolutia evenimentelor internationale si nationale, ne atata prilejul folosit de mafioti pentru limitarea drepturilor cetatenesti, pentru preluiarea controlului asupra natiunii si furt masiv.

In viitorul apropiat, daca „liderii natiunii” vor prinde firul, cu siguranta o sa apelam la serviciile unor firme de securitate patronate de basescu, udrea, nastase, anastase, becalii toate grupate generic in „Corporatia Mafiot Security”

Citeste aici articolul din Cotidianul pentru a vedea ce ne asteapta si pe noi mai devreme decat crezi!

Anunțuri