Ioan Oltean VREA SA SUPUNA PRESA ! basescu vrea CENZURA!


DICTATORUL traian basescu

DICTATORUL traian basescu

Tovarasul oltean ioan de la pdl arata inca odata latura profund comunista – securista –  atat a sa  si cat si a partidului, precum si lipsa radicala de bun simt si discernamant. In cazul in care nu stiati, oltean s-a facut remarcat in viata politica autohtona  prin tupeu si nesimtire nemasurata, de neacceptat atunci cand vin din partea unei persoane publice, ditamai secretarul general al pdl. Acesta l-a comparat, nu demult, pe Majestatea Sa Regele Miahi I cu regele cioaba.

Distinsa „personalitate” portocalie isi doreste, nici mai mult nici mai putin, decat institutirea unei politii a presei online, dupa modelul cna-ului, mai pe romaneste, introducerea cenzurii si a controlului statului asupra mediului online.  Citeste stirea din Gandul aici. Spiritul comunist il determina pe acest individ sa ceara controlarea presei online, pe motiv de identificare a celor care injura in mediul jurnalistic online. Nu cred ca mai exista in lume vreo astfel de institutie cu atributii asupra publicatiilor din mediul online sau asupra blogurilor. olteanu, asadar, musteste numai de intentii bune…  Dupa ce au distrus acest stat, sleahta de criminali  de la putere vor sa ii inchida gura.

Tupeul sau este fenomenal. Desi se remarca doar prin nesimtire, aroganta si tupeu, acesta face apel la bunul nostru simt pentru a promova o astfel de lege. Dar tu tovarase cum stai cu bunul simt?  Avem asadar inca un lup deghizat in oaie. Demn de toata SCARBA…

Nu ii cereti argumente pertinente – la misto, va va da – lui olteanu, deoarece nu are.

Am vazut  cu totii cum un nesimtit de la b1 il face organ sexual pe liderul opozitiei, Crin Antonescu, timp de o saptamana, iar cna-ul a amendat simbolic  postul condus de pedelisti, asta in timp ce Antena 3 a fost la un pas de inchidere datorita faptului ca Mihai Gadea l-a facut dobitoc pe seful cnas.

As recomanda conducerii pdl, in cazul in care mai vor sa mai intre in parlament si in cazul in care mai exista vreun gram de creier pe acolo, sa ii interzica acestuia sa mai dea declaratii in public, dat fiind faptul ca se apropie alegerile, iar poporul, dupa 4 ani de teroare, nu mai doreste sa fie jignit, apostrofat, umilit de personaje precum olteanu. Patru ani in care olteanu a depasit cu mult limita bunului simt si a jignit inteligenta romanilor sunt de ajuns.

Reclame