JANDARMII II BAT PE RUPTE PE ROMANI.


URMARITI IMAGINILE PENTRU A VEDEA CUM ESTE LOVIT, TRAS DE PAR SI ABUZAT UN PROTESTATAR DE CATRE BRUTE DIN CADRUL JANDARMERIEI! EUROPA DORMI?!

Traim ultimele saptamani ale odiosului  regim basescu, regim care se tine cu dintii de putere, care ar face orice sa ramana la carma tarii  inclusiv sa puna la cale  o lovitura de stat! Va fi nevoie de ani buni pentru a readuce normalul, in tara aceasta in viata noastra, normal sacrificat din doua hahaituri de catre matrozul de la Cotroceni.

Reforma odioasa a basescului, si mai nou a securistului premier, de inspiratie nazista,  presupune inducerea unei stari de frica in randul cetatenilor, cu ajutorul institutiilor represive ale statului, ce sunt platite de noi si care au drept scop tinerea noastra sub papuc.  Regimul criminal al lui basescu a mirosit inca de la inceput a dictatura si a represiune, acest fapt nu il poate nega nimeni. Presedintele jucator, omul in care nici macar 8% dintre romani nu mai au incredere, da ordine unor institutii cu metehne securiste sa reprime violent, si ilegal manifestatii pasnice, anuland astfel dreptul nostru la protest, la exprimarea nemultumirilor. Astept momentul in care basescu va fi condamnat pentru aceste abuzuri!

Ce diferenta mai este in acest moment intre Romania, Siria, Cuba, Corea de Nord, Iran? Si acolo, la fel ca in tara, jandarmii (sau cum se mai numesc ei) apara dictaturi de furia poporului, maltrateaza, abuzeaza, distrug, ucid … Acolo, ca si aici, daca strigi impotriva conducatorului esti batut, amendat, inchis… Intr-un interviu acordat adevarul.ro, Andrei Florin, membru al Asociaţiei Suporterilor Români din partea clubului Dinamo, a declarat că jandarmii au început să îi bruscheze pe fani în momentul în care au strigat: „Pleacă Traiane”.

M-am saturat sa aud stiri de genul „Jandarmii au batut crunt..”, stiri  care scot in evidenta faptul ca acestia au calcat legea in picioare devenind din aparatori ai ei infractori periculosi. Nu mai pot accepta sa aud ca jandarmii i-au maltratat,  iarasi, pentru a nu stiu cata oara, pe romani.

M-am saturat sa vad cum persoane care, in marea lor majoritate, abia daca au liceul  sparg capete si rup piciorele unor cetateni onesti ai Romaniei, cu o asemenea sete si dementa, fara sa fie sanctionati . Nu mai suport sa vad infractori care poarta uniforma institutiei jandarmeriei, si care ne, ne bat, ne sfideaza, abuzeaza si rad in nas!  Nu se poate ca jandarmeria sa continue acest comportament fara ca cei vinovati sa fie trasi la raspundere!

Nu mai suport explicatiile aiuritoare, provocatoare ale reprezentantilor jandarmeriei, pe care nici ei nu le cred, si care iti sfideaza de la obraz inteligenta. Sunt satul sa mi se rad in nas! Asa ceva nu este cu putinta intr-un stat democratic! De cand Romania este patria batailor oferite gratuit de catre jandarmi? Este sau nu acest stat civilizat? Avem pretentii de stat european in schimb spargem capetele civilior domnilor jandarmi? Ce este cu aceasta golaneaza?

Nu mai pot accepta acuzele pe care jandarmii le aduc, intr-un mod absolut cretin, suporterilor. De cand este ilegal sa fii suporter? Unde scrie ca suporterii nu au voie sa isi manifeste simpatiile politice, sa strige jos basescu!?

Nu se poate ca jandarmeria sa provoace multimea apoi sa loveasca  in stanga si in drepta, sa izbeasca, sa traga de par, sa gazeze, sa terorizeze. Este un joc penibil, jucat de aparatorii basescului. Nu mai suntem in evul mediu, stapanii nu isi mai bat sclavii!

Sub nicio forma jandarmul sau politistul nu au voie sa aplice corectii, de nici un fel, celui pe care l-au retinut. Nimeni nu are voie sa te retina fara sa aiba vreo dovada ca ai savarsit un fapt ilegal. Legea spune toate aceste lucruri extrem de clar! De ce romanii, victime ale jandarmilor nu se asociaza, sa dea aceasta institutie in judecata?