Crin Antonescu TREZIREAAAAAAAAAA!!


Am  fi tentati sa spunem ca regimul odiosului basescu traian a avut doar  parti negative, insa nu este asa 100%. Avem si o parte pozitiva in  faptul ca traian  basescu s-a inconjurat si a constituit o majoritate parlamentara numai  din persone santajabile,  penale, cu un trecut dubios si cu dosare grele. Cu ajutorul basescului am identificat o mare parte a tradatorilor, incompetentilor, mafiotilor, coruptilor si  iresponsabililor din clasa politica romaneasca. Toate partidele au avut astfel  de ciocoi cu nemiluita.  Acestia au sutinut un regim criminal, odios, si sunt, in egala masura vinovati de genocidul produs in aceasta tara de infractorul basescu. Indirect, basescul a determinat o curatire, o albire, in ochii omului simplu, a partidelor de opozitie, situatie de care aceste partide ar trebui sa profite. Dar cine a spus ca in partide ar fi oameni inteligenti? Ciocoi, cu siguranta! Parea, pana de curand, ca opozitia are alte principii si alt mod de operare, doar ca m-am inselat.

Cei care i-au fost slugoi fideli lui basescu timp de 4 ani, pupinbasisti de top, care i-au produs basitului basici la fund, care, plini de aroganta, i-au ras in fata poporului, trec in tabara opozitiei. Cu siguranta acestia, curve, politice daca vreti, vor juca un dublu rol: vor fi agenti pdl , gata sa fuga cum apare prima ocazie profitabila pentru ei, iar al doilea rol este ca asigura, oarecum, opozitiei  o crestere a numarului de capete in ferma sau, mai pe romaneste, inmultirea bovinelor. Asa s-a intamplat si astazi cand, o curva politica din pdl, sorin frunza verde a decis sa treaca in tabara liberala. Liberalii, cuprinsi de orgasm, au acceptat pe motiv ca dinstinsul frunza verde va aduce si cativa parlamentari si primari. Roirea mustelor  a inceput, iar iresponsabilii accepta! Avem de-a face cu regrupare a elementelor mafiote, nimic mai mult.

La capitolul imagine, pnl-ul primeste o lovitura dezastruouasa, deoarece opinia publica va percepe acest gest ca fiind o tradare, o colaborare cu niste criminali. Sa primesti in partid un pedelist care pana mai ieri ii tragea limbi dese si profunde basescului, si care peste noapte a descoperit ca e mai liberal decat a crezut pana acum, este clar o tradare, o sfidare, CARE CU SIGURANTA VA ATRAGE OSTILITATEA OPINIEI PUBLICE LA ADRESA USL-ului. In versunarea publicului va creste pe masura ce alti basisti de marca vor trece in barca opozitiei. Omul simplu va sanctiona acest lucru printr-un vot dat fie „lu’ domnu’ dan”,  fie partidelor extremiste.  Perceptia publicului, care sugereaza ca toate partidele sunt la fel, va fi reconfirmata acum din plin.

II reamintesc  lui Crin Antonescu ca nu de mult a acuzat basescul ca a adus curvasareala la rang de politica de stat. Ei bine, din cate se pare, aceasta moda prinde si la liberali si psd-isti! Atunci, care mai este difereanta intre ele?  Sunt sigur ca vor mai fi si alte javre pedeliste acceptate peste noapte in partid. In loc sa se foloseasca de faptul ca basescu le-a curatat partidul de lepre si curve, liberalii  se ineaca acum la mal.  USL-ul simte ca va castiga alegerile si merge pe principiul conform caruia „prostul ne voteaza sigur si inghite tot ce ii bagam pe gat, ca doar e prost si oricum nu ar avea alternative”. Alternative exista. Nu doar ca opozitia ne indeasa pe gat fel si fel de gunoaie, ci ne ne si jigneste. Cel putin asa m-am simtit eu, simpatizant pnl.

DE PERSOANE COMPROMISE AVEM NEVOIE ACUM, DE TRADATORI, DE FOSTI BASISTI? De ce nu sunt promovati cei care au rezistat timp de 4 ani presiunilor, ca sunt destui oameni onesti in opozitie? Tot curva ramane mare doamna?

Crin Antonescu, trezeste-te! Mentine linia, adu bunul simt, moralitatea si responsabilitatea in politica, nu promova curvasareala, nu accepta traseisti – vor fi primii care vor trada. Profita de imaginea buna a partidului, de curatenia realizata, nu ne sfida, nu incerca sa ne prostesti, altfel poporul te va sanctiona si vei ineca usl-ul la mal. Nu ne fura dreptul de a scapa de basescu! Trezirea, ca incepi sa faci prostiiiiiiiiiiiii!!!

II ROG PE ROMANI SA NU UITE!

Reclame