Taxa pe e-mail si IPA (noul tratat antipiraterie) adoptate vineri in Parlamentul European. Vezi aici si alte noutati ce ne scumpesc viata.


UPDATE:04. 04.2012

Desi a fost farsa de 1 aprilie acest articol contine  elemente reale chiar daca va vine greu sa credeti.

_______________________________________

Parlamentul Uniunii Europene a aprobat -tacit- vineri o serie de noi hotarari menite sa responsabilizeze cetateanul comunitar dar sa asigure si o iesire mai rapida a Europei din criza.

O prima  reglementare, a starnit deja vagi discutii, deoarece prevede  introducere in spatiul uniunii Europene a taxei pe apa – „WTP”. Aceasta hotarare va intra in vigoare incepand cu 31 iulie 2012. Toate statele membre UE au obligatia de a se conforma in cel mai scurt timp.

Conform hotararii Parlamentului European, costul  unui metru cub de apa va creste,  in functie de statul al carui cetatean esti, cu 3 pana la 21 de euro.
O noua hotarare adoptata vineri se refera la introducerea obligativitatii platii mail-urilor. Costul unui e-mail va fi de doar 5 centi si va fi platit de cel care il trimite. In cazul in care destinatarul se afla in alta tara si acesta, la randul, sau va plati aceiasi suma. Se asteapta astfel marirea bugetului uniunii cu sume semnificative ce ar urma  sa asigure iesirea din recesiune.

O ultima hotarare  a fost si inaintarea spre dezbatere publica a IPA, un nou tratat antipiraterie ce are prevederi mai dure decat precedentul tratat. Incepand cu 5 aprilie acest tratat va fi facut public, pana atunci fiecare parlamentar european va trebui sa il studieze amanuntit.

FARSA! STOP! NU A STRIGA JOS BASESCU – INCA!