Prefectul de Timis – cursa nebuna pe autostrada! Politistii care l-au oprit au fost sanctionati! VIDEO


In Romania orice ordinar, odata ajuns in vreun partid politic si mai ales cu vreo functie printr-o autoritate a statului, se crede deasupra tuturor. Exemplul negativ este dat chiar de tovarasul basescu traian, – PRIMUL PENAL AL TARII – care, mai nou, se deplaseaza cu elicopterul in interese personale. Se stie ca basescu s-a deplasat la Suceava in ziua in care i-a murit soacra cu elicopterul. Ce ratiuni de stat au stat la baza acestui transport cu elicopterul doar „distinsul” presedinte stie. Pe mine ma intereseaza sa aflu de ce s-a deplasat cu elicopterul pe banii mei? A decontat tovarasul transportul. Sa te deplasezi cu elicopterul presupune  costuri extrem de mari, greu de acoperit pe timp de criza.  De ce sunt romanii obligati sa plateasca? De ce sa platesc eu  distractia matelotului?

Revenind la stirea de baza, aflam din adevarul.ro ca un alt viteaz al statului, prefectul de Timis, (Mircea Bacala) se crede deasupra tuturor si circula pe autostrada, PE CONTRASENS cu o viteza amenintatoare, fara sa faca parte dintr-o coloana oficiala.  Gestul total cretinesc al acestui individ putea sa se lase cu victime nevinovate. CINE AR FI FOST VINOVAT DE TRAGEDIE,  IDOTILOR PORTOCALII? MORTUL? Din imaginile oferite de politie, bolidul tovarasului a fost de mai multe ori aproape de a intra in coliziune cu masinile care circulau in sens normal. Stim cu totii cazul lui huidu, un alt protejat al regimului.

Tovarasul smecher de Romania a declarat ca masina sa facea parte dintr-o coloana oficiala, insa din imaginile oferite de politie se vede extrem de clar ca masina in care se afla prefectul si un deputat pdl, alin popoviciu (-nasul sau-, celebru parlamentar care se remacra printr-o nesimtire crunta) nu facea parte din nicio coloana oficiala. CHIAR DACA FACEA PARTE DINTR-O COLONA OFICIALA, CE CAUTA MASINA CELOR DOI PE CONTRASENS?

Bombonica de pe tort de abia acum urmeaza. Politistii care au indraznit sa ii sanctioneze pe cei doi penali au fost, conform liderului de sindicat al Politiei Timis, sanctionati, desi oficial acest fapt este negat. citeste aici

In privinta recunoasterii adevarului atat de evident, prefectul nici macar nu isi pune aceasta problema. Iata ce a declarat pentru adevarul.ro „Nu s-a întâmplat nimic. Eram în coloana oficială a ministrului Transportului, care a venit la Timişoara. Erau pornite semnalele acustice şi luminoase. Am întâlnit pe drum vreo trei sau patru echipaje. Chiar i-am salutat pe poliţişti. După ce am trecut de ultimul, la vreun kilometru şi ceva am văzut o maşină în spate. Ne-au oprit şi ne-au spus că au văzut că e maşina prefecturii, dar au vrut să se convingă că este domnul prefect. Eu chiar am întrebat dacă de obicei se fură maşina prefectului şi eu nu ştiu

Intrebare: A FOST PREFECTUL DEMIS?

Politistii au filmat escapada celor doi. Clipul de  mai jos ne arata clar ca prefectul minte – nici vorba de coloana oficiala sau semnale acustice sau luminoase.