Ziua Altetei Sale Regale NICOLAE Principe al Romaniei, ziua viitorului nostru rege! La multi ani Alteta!


Relegele Mihai si Printul Nicolae

UPDATE: EVENIMENT FACEBOOK IN DESFASURARE „Ziua Altetei Sale Regale Principele Nicolae”!! Adreseaza-i urarea ta Principelui Nicolae AICI!

Astazi este sarbatoare in cadrul Casei Regale a Romaniei dar si pentru romani, adepti sau nu ai monarhei, deorece fiecare concetatean pastreaza in adancul sufletului recunostinta pentru regii care au creat acest stat. Romania este creatia regilor ei.

Astazi, 1 aprilie, Alteta Sa Regala Principele Nicolae, implineste 27 de ani.  La multi si fericiti ani Alteta, Dumnezeu sa va ocroteasca, vinecuvanteze si sa va aseze pe Tronul Romaniei!

Printul Nicolae este cel mai tanar nepot al Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei, fiul Principesei Elena, cea dea doua fica a Regelui Mihai, si descendent al reginei Victoria a Marii Britanii. In cazul in care Monarhia ar reveni in Romania Principele Nicolae ar fi  al treilea in ordinea succesiunii la Tron dupa ASR Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei, Custode al Coroanei Romaniei si mama sa, ASR Principesa Elena a Romaniei;

Avem un rege care ne iubeste, avem un trecut maret pana in 1944 si un viitor luminat din momentul in care Romania va redeveni Monarhie. De ce sa cautam conducatori printre presedinti, adica printre cei care nu au niciuni interes in a ridica natiunea romana, cand avem un Rege?

Romania are nevoie de Monarhie ca de aer, de recunoasterea valorilor, responsabilitate si patriotism! Fara trecut si fara regalitate Romania nu poate avea viitor deoarece Regii ei au creat-o! Fara parinti nu exista viata!