OTV – cod ROSU!


OTV – COD ROSU DE CENZURA

Trebuie precizat, de la bun inceput, faptul ca nu urmaresc, nu am urmarit si nu ma intereseaza tematica emisiunilor postului de televiziune otv, dan diaconescu sau partidul sau, din considerente ce nu isi au rostul aici si acum. Ii respect si inteleg pe cei care urmaresc acest post de televiziune, este dreptul lor de a urmari ceea ce vor si de a se informa de unde vor, in fond, ne laudam ca traim in democratie!

Trebuie semnalat un fapt alarmant despre care se tot discuta de ceva vreme – cna-ul tot taie (ca intr-un prost film – cu prosti –  pentru prosti) din licenta acestui post de televiziune din varii motive care nu sunt destul de puternice incat sa duca la inchiderea unei televiziuni oricat ne chinuim noi. Niciun motiv nu poate fi  vreodata destul de puternic incat sa introduca demonul cenzurii!

Actiunea cna-ului este un act jenant si inadmisibil pentru cei care isi aroga dreptul de paznici ai mediei romanesti, adica pentru oamenii care au in spate un trecut cu multe impliniri, si care se lauda public cu acest lucru.

Prefigurata inchidere a postului de televiziune otv din vara acestui an este, in modul cel mai evident cu putinta, un act de cenzura al odiosului regim basescu ce deschide cutia pandorei. Indiferent de motivele invocate de ce cna (un organism profund politizat care a ajuns in aceste momente sa se supuna sfidator actualei puteri), inchiderea unui post de radio sau televiziune este o ideie care nici macar nu ar fi trebuit sa le dea prin cap tovarasilor de la aceasta institutie, din simplul motiv ca poate crea un precedent extrem de periculos pentru democratie. Ce exemplu mai bun putem da pentru a dovedi ca spiritul ceusist traieste! De 20 de ani presa se tot degradeaza datorita „vigilentei” aceste institutii care papa bani frumosi din buzunarele noastre.

Inchiderea unei televiziuni, indiferent care este aceasta, este intotdeauna un act DE CENZURA CRIMINALA, ABUZIVA, INCONSTIENTA SI EXTREM DE PERICULOSA PENTRU DEMOCRATIE.

Precedentul poate fi invocat, de acum pentru viitor, de orice dement ce ajunge la putere, si poate duce la instaurarea unei cenzuri depline si a unei slugarnicii criminale in media romaneasca specifica dictaturilor. Vinovati de acest precedent sunt „personalitatile” din componenta cna-ului, care nu mai fac nimic in afara de a linge talpile guvernatinlor, si de a raspunde la comenzi politice, constienti sau nu de raul pe care il produc acestei natiuni.

Sa nu va vad peste ani „distinsilor” de la cna plangand si regretand amarnic faptul ca, prin actul vostru, ati adus la putere noi dictatori. Precedente avem destule.

De-a lungul timpului, indiferent de partidele care s-au aflat la putere, cna-ul s-a dovedit a fi un puternic cine de paza a regimului, deciziile luate, scandaloase, ilogice, jegoase, imorale, de cele mai multe, ori au fost pro putere in mai toate cauzele, repet, indiferent de partidul care conducea destinele tarii. Acest fapt este asa de evident incat orice incercare de a ma contrazice este moarta.

Am ajuns sa ma intreb cine este pe primul loc la supunerea in fata puterii: biserica ortodoxa sau cna-ul

REGIMUL BASESCU ISI TRAIESTE ULTIMELE ZILE SI NICIUN PRECEDENT NU TREBUIE REALIZAT. Haideti sa gandim, sa nu deschidem cutia pandorei! Iar daca nu avem oameni integrii in aceasta institutie profund ceausista sa o desfintam! Nu mai stati pres in fata puterii tovarasilor din cna, faceti-va datoria catre tara, ganditi contrusctiv nu distructiv. In primul rand GANDITI INTEGRU!

ps: Am ramas stupefiat cand am realizat ca atat puterea cat si opozitia reprezentata in cna si au dat mana de la mana pentru a injumatati inca odata licenta acestui post de televiziune. Este inadamisibil ca in Romania secolului XXI lume politica sa aduca in discutie cu atat tupeu jegos inchiderea unei televiziuni.