ATENTAT LA SIGURANTA NATIONALA!


“Reforma statului”, initiata de Traian Basescu, a presupus, in fapt, aducerea nonvalorilor la putere, promovarea curvasarelii poltice, politizarea a tot ce misca in tara aceasta, distrugerea invatamantului si a sanatatii, vinderea resurselor aceste tari si aducerea in pragul falimentului a tot ce era profitabil si apartinea statului. Banda de talhari, patronata de basescu traian, a facut totul cu un singur scop – imbogatirea rapida si dorinta de a controla tot ce msica, indiferent de consecintele ce ar fi putut decurge de aici. Apropos cu cat a scazut populatia tarii de cand acest individ se afla la putere?!

Lor nu le pasa de romani!

Basescu a pus in practica  aceleasi strategii  folosite si de comunisti incepand cu 1944, adica a lovit in intelectuali, a cenzurat,  a dezbinat, a indobitocit, a limitat drepturile si libertatile omului, a realizat un stat politienesc, a santajat si umilit public. Practic, in aceasta perioada a regimului basescu, am avut de-a face cu un adevarat genocid pus la cale impotriva poporului, cu acte de tradare a intereselor nationale si a poporului, cu acte de subminare a econimiei nationale, cu devalizarea statului si cu un haos extrem de profitabil mafiotilor din pdl, unpr si udmr.

O victima, a celui mai distructiv regim din cate a cunoscut Romania moderna, in intreaga sa istorie, a fost Institutul Cantacuzino. Aceasta institutie, cu o vechime de ma bine de un secol, se ocupa,  cu un mare profesionalism   de producerea de vaccinuri si seruri  – aproximativ 300 – pentru piata interna cat si pentru export. A fost un institut care te facea sa te simti mandru ca esti roman, si iti oferea siguranta!  In cazul in care in aparea vreo epidemie, Romania era asigurata, iar vietile romanilor salvate.

De aproximativ 2 ani de zile, Institutul Cantacuzino, nu mai produce vaccinuri  si seruri deoarece ministerul sanatatii, condus de un udemerist, i-a retras avizele necesare. Miza afacerii este  uriasa pentru mafiotii de la guvernare, si anume, pe de o parte falimentarea acestui institut pentru ca mai tarziu sa fie cumparat “pe un dolar” de catre vreun smecher mafiot, protejat al basescului, (erau vizate si cladirile si trerenurile alferente ) si, pe de alta parte,  importarea unor cantitati masive de vaccinuri din afara (cu tot cu adaosul de rigoare), care intre noi fie vorba sunt de zeci de ori mai scumpe decat cele produse in tara.

Rezultatul acestor demersuri ale protejatilor puterii basiste, ce au vizat distrugerea Institutului Cantacuzino,  a fost faptul ca romanii sunt privati de vaccinurile acestui institut national, in caz de epidemie si nu numai de doi ani. Regimul prefera importul de vaccinuri si seruri, cu mult mai scumpe.

In mod direct si clar actiunea regimului basescu este un atentat la siguranta nationla si o incalcare grava a dreptului fundamental la sanatate dupa cum,  extrem de bine, a punctat AVOCATUL POPORULUI astazi intr-un comunicat de presa! CITESTE AICI COMUNICATUL

Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca tara s-ar fi confruntat in aceasta perioada  cu epidemii, cine ar fi avut mortii pe constiinta? Ce tara si-ar permite sa isi inchida un institut care ii poate salva cetatenii in caz de epidemii sau pandemii?

Mafiotii portocalii, de ochii lumii, ne amagesc cu faptul ca, in caz de epidemie, Romania este ferita deoarece poate importa vaccinurile. De ce sa cumperi ceva ce poti produce si tu? In caz de pandemie  credeti – oare – ca alte intitutii sau firme straine vor mai avea ce vinde Romaniei, cu siguranta productia acestor institutii straine va fi redirectionata spre consumul intern.

Cat de inconstient pot fi aceti criminali incat sa puna in pericol vietile –posibil- a sute de mii de romani!?