Invazie de SOBOLANI! FRIPTURISTII PARASESC CORABIA IN LOC SA SE SCUFUNDE CU EA!


Invazie de SOBOLANI!

Ma simt obligat sa reatrag atentia asupra unui fapt execrabil care se petrece, de ceva vreme,  in parlamentul Romaniei. Curvasareala politica este in toi. Fostii parteneri de ciolan al odiosului dictator, care au sustinut politica criminala a acestuia de jaf si distrugere, il parasesc acum si se indreapta spre partidele de opozitie unde sunt, in cel mai scarbos mod cu putinta, primiti! ACEST FAPT NU ESTE NORMAL. Ajungem la zicala veche, vin ai nostri, pleaca ai nostri, noi ramanem tot ca prostii! Practic, daca dupa alegeri vor fi aceiasi oameni din echipa basescului, noi ce am facut?

Exista in prezent  tendinta de a-l scoate pe basescu traian drept singurul vinovat pentru toate crimele comise la adresa tarii acesteia. Nu domnilor, basescu si boc nu au lucrat singuri, au lucrat impreuna cu parlamentarii din udmr, pdl, unpr, si de la minoritati, altele decat cea maghiara. Responsabilitatea le apartine tuturor,  ca doar aceste curve politice, care se plimba de la un partid la altul, sunt si au fost constiente de raul facut.

Este mai mult decat jegos,  ca dupa 4 ani in care au facut orbeste tot ce le-a ordonat basescul, in care au furat cot la cot, in care au ras in nas profesorilor, medicilor, pensionarilor, si tuturor oamenilor de valoare din tara asta, acum sa se intoarca  ca niste  razboinici neinfricati si sa spuna  au fost obligati. Nu v-a tinut nimenti sobolanilor in tabara basescului, poate doar daca ati fost santajati cu ceva. Santajul presupune si fapte ilegale  – penale – pe care probabil le-ati comis, ca doar stiti voi vechea vorba romanesca, fara foc nu iese fum.

Si mai odios mi se pare faptul ca sobolanii, care acum parasesc corabia basista in loc sa se scufunde odata cu diavolul care le-a fost capitan si mentor, incep sa planga, cu lacrimi dracesti,  de mila poporului, sa acuze, – sa se scuze, cand nesimtirea lor duhneste –  sa se bata cu cozile in piept, sa demaste nereguli, sa para altceva decat au fost, sa ceara iertare. Sobolanilor dar  pana acum ce ati facut!?

DACA PARTIDELE DIN OPOZITIE CONTINUA SA II PRIMEASCA PE ACESTI SOBOLANI IN RANDURILE LOR, CA SI CUM NIMIC NU S-AR FI INTAMPLAT, SE POT TREZI CU MARI SURPRIZE LA ALEGERI! NU TRANSFORMATI USL-UL INTR-UN REFUGIU AL “PENALILOR” CARE FUG DE LA UN PARTID LA ALTUL PENTRU A SCAPA DE INCHISOARE! EU, PERSONAL, MA SIMT UMILIT DE ACEASTA TACTICA, SI VOI ACTIONA CA  ATARE. Imi pun, pe buna dreptate, in aceste conditii, care mai este diferenta intre pdl si USL? Mai pune cineva accentul pe morala si caracater?

Omul nu priveste cu ochi buni aceste manevre sfidatoare la adresa bunului simt. Lasati sobolani sa se scufunde odata cu traian basescu! Nu ii salvati deoarece deveniti complici la genocidul basist! Nu sfidati poporul ca va da cu voi de pamant!

MAI JEGOS SI SFIDATOR LUCRU CA PRIMIREA UNOR ASTFEL DE SOBOLANI IN RANDURILE UNOR PARTDE DE OPOZITEI ESTE FAPTUL CA MULTI DINTRE ACESTIA VOR CANDIDA LA UN NOU CIOLAN CHIAR DIN PARTEA PARTIDELOR DE OPOZITIE! CE POATE FI MAI SFIDATOR DE ATAT?

INTERZICETI TRASEISMUL POLTIC PRIN LEGE! URGENT!