Salariile vor fi reintregite iar CAS-ul incasat ilegal va fi restituit


Imagine

Mariana Campeanu, ministrul muncii a anuntat la Realitatea tv, reintregirea salariilor celor care lucreaza in sectorul bugetar si restituirea CAS-ului la pensii. „Este cert şi pot să confirm că vom reîntregi salariile cu 15% şi vom restitui pensionarilor banii care au fost opriţi în mod abuziv prin contribuţia de sănătate care a fost calculată la întreaga pensie. Acest lucru pot să confirm. Termenele, cum, când, în tranşe egale, în două-trei tranşe, asta se va stabili de următorul guvern, dacă va fi validat de Parlament. Aceste lucruri se vor împlini. Le-a anunţat şi primul ministru. Modul de îndeplinire va fi anunţat în programul de guvernare şi până luni nu mai este mult”

Prima masura excelenta pe care o propune acest guvern. Sa ne amintim ca bugetarii au fos umiliti in cel mai josnic mod de traian basescu si camarila sa de mafioti. Profesorii si medicii, adica elita acestei tari, au fost batjocoriti, infometati si torturati timp de 4 ani, iar rezultatul se vede.

S-a ajuns in epoca basescu ca un profesor de liceu, cu cativa ani de vechime sa castige colosala suma de 700 de lei. Un medic debutant tot cu acelasi salar se mandreste lunar. JENANT SI DE NEINCHIPUIT! Vi se pare normal? Mai pot profesa acestia gandindu-se ca nu le ajunge salariul pentru asi asigura hrana? Este normal ca un om ce se pregateste ani buni din viata sa aiba salariul unei femei de serviciu sau covrigarese? Vi se pare normal? Rezultatele politicii criminale a basescului se vad: scoala este distrusa iar sistemul sanitar este la pamant.

In acest timp „printesa cea mica” a basescului baga sume astronomice (zeci de salarii de profesor) in genti de firma (… slapi de 200 de euro) iar taticutul ei circula cu elicopterul in interese private (vizite la rude). CITESTE AICI SI TE CRUCESTE

Reintregirea salariilor este cel mai bun lucru care se putea intampla in aceasta tara. Urmeaza restituirea celor 25% incasati ilegal din 2010 celor care au fost furati precum si suspendarea si debarcarea numitului basescu traian.

Reclame