Romania REALA – ‘VAND RINICHI’ – pe Facebook


Romania REALA - 'VAND RINICHI' - pe Facebook

Romania REALA – ‘VAND RINICHI’ – pe Facebook

Desi la televizor vedem o altfel de Romanie – cocheta, a vedetelor,  a micilor realizari, a proiectelor si a fondurilor nerambursabile, a blocurilor turn, a conferintelor si a intalnirilor de afaceri – realitatea in care traim zilnic este total diferita. In Romanie reala, elevii au ajuns sa isi loveasca profesorii la ore, olimpicii pica BAC-UL,  ambulanta ajunge doar dupa ce pacientul este deja mort, reclamatiile nu sunt niciodata rezolvate, mortul este mereu  vinovat chiar daca a fost lovit pe trecerea de pietoni de un adolescent – beizadea – ce inca nu isi luase carnetul de conducere, era si beat si drogat, iar prostituatele sunt ‘manageriate’ de pesti politisti. In Romania reala prefectul conduce pe contrasens desi nu este inclus intr-o coloana oficiala, puii de momenclaturisti trag cu pistolul de pe geamul apartamentului in trecatori si nu patesc nimic, basescu se pisa   pe Constitutie si nu este sanctioant ci din contra. etc

Este clar faptul ca presa, controlata de mediul politic, s-a rupt de realitate, si prezinta realitatea lor, a politrucilor cu mult inbunatatita si care nu reflecta nici pe departe adevarul pe care il traieste omul simplu. Presa, politica si bogatasii acestei tari sunt lupti de realitate, acest lucru este cat se poate de clar si le va aduce distrugerea. Asa a patit-o si comunismul.

Gravitatea problemelor cu care romanii se confrunta i-au determinant pe acestia sa incerce o rezolvare ce i-a in considerare vanzarea de organe. Pe profilul unei doamne B.D.  troneaza un anunt incredibil, ce tradeaza Romania reala ” vand un rinichi .grupa sanguina 01 cine este interesant sa ma contacteze pentru mai multe detali”.

Aceasta este Romania reala in care traim.

Vand rinichi editat – Blog ‘Proiect Romania’