BOMBA! Elena Udrea trece la PNL?


Elena Udrea trece la PNL?

Urmand logica acestor vremuri, in care fosta putere migreaza cu nerusinare in tabara actualei puteri, care ii primeste pe fostii „adversari politici de moarte” tot cu nerusinare, am putea deduce ca nu ar fi un capat de tara daca madam Udrea ar trece cat de curand la PNL sau PSD. O surpriza cu adevarat mare ar fi daca doamna Udrea ar intra in barca lui Voiculescu adica in PC. Oare ce dovezi avem ca nu se afla deja in barca lui?

Ce motive ar avea?

Motive sunt destule. Udrea a intrat in atentia publicului printr-o serie de scandaluri iar pentru a putea scapa basma curata, si a capata „imunitate” imunitate in fata problemelor cu legea,  orice personaj politic mioritic, care nu da doi bani pe alegator, ar trece in barca puterii. CE NU FACE OMUL „POLITIC” PENTRU ASI PAZI SPATELE SI AFACERILE…

Adevarata problema  este in tabara celor care ii primesc pe acesti traseisti politici, si care risca sa isi atraga ura poporului. Poporul este pus in hidoasa situatie de a vedea ca indiferent pe cine voteaza tot un anumit grup – cel al traseistilor- se afla la putere. Poate acesta este si planul lui Basescu, de a demonstra alegatorului ca lumea buna tot la putere ramane, netinadu-se cont decat de relatii  si „spate” in acest sens, plan care, pana acum, a dat roade in defavoarea partidelor aflate pana recent in opozitie. Daca basescu a dorit sa ne arate imoralitatea clasei politice (a celor care pleaca spre actuala putere), din care si el face parte, a reusit. Rezultatele nu tocmai favorabile USL-ului atesta faptul ca omul s-a cam saturat si nu mai crede in politicieni – si pe buna dreptate. Chiar este bataie de joc.

PS: Sunt 55% sanse ca acest scenariu sa prinda contur. Politica este o curva, se stie…