Boicotati „produsele” Serban Huidu! Ne-am saturat de sfidare!!!


citeste si: Sfidarea lui Serban Huidu – legaturi politice? si Serban Huidu si gasca ne RAD IN FATA!?

Justitia si procuratura, daca nu ar fi dorit sa arate cat de mizerabile sunt dar si ca mai au, cat de cat, o urma de decenta si de normalitate, au pierdut inca o ocazie perfecta – a cata oare – in aceste zile! In schimb justitia si procuratura si-au scos la inaintare fetele de escroace, corupte si mizerabile! Daca huidu ar fi dorit sa arate ca are caracter, o minima urma de regret, un minim bun simt, ar ataca el insusi decizia si ar cere condamnare cu executare!

Este oficial!  Romania este tara in care soferii sunt incurajati de catre cei din justitie sa faca macel pe strazi! Romania este tara in care prostii fac ani grei de puscarie pentru o gaina furata iar smecherii care ucid trei oameni  dintr-un foc  scapa cu doi ani si jumatate de inchisoare cu suspendare!  Cu ajutorul procurorilor, si a relatiilor din mediul politic (socrul este mare „politician”) huidu, care oricum am da-o, este un criminal indiferent de decizia „justitiei”, a scapat incredibil de usor, sfidator de ieftin, am putea spune. Ati inteles perfect, a ucis trei oameni ( Ioan Garbis, Magda Drăghici şi Ştefan Lungu Balogh ) si ESTE LIBER, liber si sfidator!

Cotidianul citeaza concluziile expertizei care atesta clar vina fostului carcotas:

 … la momentul accidentului maşina condusă de Şerban Huidu rula cu 87 de kilometri la oră, în condiţiile în care limita de viteză era de 50 de kilometri la oră, şi a intrat total pe contrasens.

„Huidu putea preveni producerea accidentului dacă şi-ar fi păstrat banda de circulaţie. Starea de pericol s-a declanşat în momentul în care Şerban Huidu a pătruns pe contrasens. Nu s-a putut stabili dacă putea sau nu să evite producerea accidentului”, potrivit concluziilor expertizei tehnice ale cărei rezultate au fost transmise, în 23 martie 2012, Parchetului.

Propunerea mea este sa nu uitam, sa nu lasam astfel de aberatii sa devina realitate dominanta si sa actionam, sa ne implicam, cel putin pana isi revine justitia! Propun sa  boicotam tot ceea ce inseamna serban huidu, orice „produs” care poarta sau a purtat amprenta „muncii” lui, iar daca aveti ghinionul sa il intalniti pe strada, in club sau oriunde, sa trigati dupa el „RUSINE” si sa ii bateti obrazul !!! Daca justitia ne rade in nas macar noi sa il pedepsim intr-un mod care il loveste puternic. Sa ii dam, si sa le dam sustinatorilor sai, peste nas, sa aratam ca ne pasa, ca suntem solidari cu familiile victimelor, ca apreciem dreptatea si bunul simt, si ca nu mai toleram golaneala si smeheria din justitia romana si nu numai.

Boicotati tot ce are legatura cu acest individ, sa facem acest lucru pana cei ce lucreaza cu el se vor disocia public de el si de munca lui.

Huidu, din cate am inteles, inca mai lucreaza, sau are legatura cu un anume post de radio (matinalul de la kiss fm) si cu o anume emisiune de la un post tv (cronica carcotasilor de la prima) desi el si-a anuntat retragerea din media. Este incredibil, sfidator, ca un post de radio sau de televiziune sa mai colaboreze cu acest individ dupa cate a facut. Cerinta mea este sa nu mai urmariti acele emisiuni si sa nu mai ascultati acel post de radio, deoarece colegii lui, desi o  fac pe deontologii, nu l-au condamnat, nu s-au disociat de el, si inca colaboreaza cu criminalul.

ps: ESTE IMPERIOS  NECESAR CA MAGISITRATII CARE I-AU PROPUS INCHISOARE CU SUSPENDARE SA VINA IN FATA NATIUNII, ALATURI DE JUDECATORII CARE AU DAT SENTINTA, SI SA ISI JUSTIFICE DECIZIILE, asta daca au vreo justificare! Tacerea ascunde fapte de coruptie grave!