Sa DAM FOC Europei !


Imagine

Este timpul sa ne trezim, sa nu ne mai balacarim in lupte politice inutile, sa cerem ce este al nostru, sa ne depasim conditia de vesnici ascultatori ai unor puteri, mai mici sau mai mari, care nu au lasat acest popor sa se dezvolte asa cum ar fi trebuit, asa cum i-ar fi fost destinul normal.

Romania Medievala -de astazi- este consecinta unui trecut in care marile puteri nu au facut altceva decat sa ne intarzie dezvoltarea, sa ne transforme in teatru de razboi si sa ne exploateze doar in folosul lor. Desigur, acest lucru nu s-ar fi putut intampla fara colaborarea unor tradatori. Romania a fost la cheremul unor imperii, astazi de mult apuse, care au furat, calcat in picioare si umilit acest popor si stat.

A fost nevoie de o familie domnitoare straina care sa ne uneasca si sa determine aparitia unui stat independent. Romania este creatia regilor sai si nimeni nu poate contesta acest lucru, indiferent cata ura impotriva monarhiei ar putea avea unii sau cat de indoctrinati ar fi multi. Romania Mare tot creatia regilor sai a fost si acesta este tot un adevar incontestabil.

Trebuie sa constientizam aceste adevaruri, sa gandim, sa renuntam la indoctrinare si la prostie, sa nu mai fim prizonierii acestei stari de fapt, sa renuntam la lasitate,  deoarece o sa disparem ca stat. Haideti sa nu mai mergem dupa vesnicul si dezastruosul principiu romanesc „capul plecat sabia nu il taie”, sa reparam trecutul prin faptele din prezent, sa cerem un drept ce este al nostru. Sa dam peste nas rusilor, ungurilor, americanilor si tuturor celor ce ni se opun.

Este timpul sa facem ce nu a facut iliescu imediat dupa 1989, cand a avut ocazia si nici un alt politician de la regele  Ferdinand pana in prezent. Este timpul  sa cerem monarhie, sa o reinstauram  si sa demaram procesul unirii Romaniei cu Moldova.

Haideti,  romani si politicieni, sa NU MAI TRADAM INTERESELE ACESTUI NEAM, sa nu mai facem vointa altora, sa aratam ca suntem un popor puternic, sa demaram un proces ce va ramane in istorie. Trebuie sa gandim spre viitor! Nu conteaza cat de repede va prinde contur, important este sa pornim pe acest drum.

ESTE TIMPUL SA DAM FOC EUROPEI SI SA READUCEM MOLDOVA ACOLO UNDE II ESTE LOCUL, LA TRUPUL  PATRIEI MAME.

SA DAM FOC EUROPEI, SA REFACEM ROMANIA MARE IN VECHILE HOTARE!

Drepturile noastre asupra intregii Basarabii sunt prea vechi si prea bine intemeiate…

Basarabia intreaga a fost a noastra, pe cand Rusia nici nu se megiesa cu noi, Basarabia intreaga ni se cuvine, caci e pamant drept al nostru si cucerit cu plugul, aparat cu arma …

Basarabia cu incetul ajunge a fi o chestiune de existenta pentru poporul roman” Mihai Eminescu