Vplay.ro este C E N Z U R A T ! RDS&RCS raspunde SFIDATOR! Compania se afla in afara Constitutiei!


Imagine

Romania a ajuns tara in care companiile fac ce doresc fara sa aiba vreo urma de jena fata de clienti sau lege! De respectarea contractului nici nu se mai aduce vorba… Companiile au ajuns sa sfideze  permanent, chiar cu justificari penibile  prin care ei se autoacuza si mai mult scotandu-si, in plus, la innaintare si gradul de (in)competenta.

RDS&RCS isi remanifesta astfel dispretul cel mai josnic pentru clientii sai, acelasi dispret pe care l-a manifestat si in momentul in care a decis scoaterea posturilor de televiziune care apartin trustului Intact de pe platforma DIGI TV. Se pare ca am ajuns la mila unei companii care decide pentru noi la ce posturi tv sa ne uitam si ce site-uri avem voie sa accesam. Cat mai este pana cand  compania RDS&RCS va decide daca  – si cand – avem voie sa mergem la toaleta?

Mai nou, in Romania, se practica cenzura internetului la nivel national de catre o companie mamut desi internetul se declara a fi liber iar legile tarii, tratatele internationale la care tara noastra este parte semnatara precum  si Constitutia interzic cenzura de orice tip. Dar  pe cine sa mai intereseze. In cei 8 ani de basism romanul s-a obisnuit cu obraznicia si tupeul, cu incalcarea legii si a drepturilor elementare.

Intr-un anunt publicat pe site staful vplay.ro, referindu-se la actiunea RDS&RCS, precizeaza:

Dragi clienți RDS-RCS,
după cum ați observat Vplay.ro nu funcționează prea bine pentru dumneavoastră.

Acum câteva săptămâni am primit un mail oficial de la RDS-RCS, informându-ne că va fi suspendată conexiunea către noi din cauza unor probleme tehnice. În scopul de a afla care este motivul și de ce numai site-ul nostru suferă de aceste probleme, vă rugăm să ne ajutați sunând la suportul tehnic RDS-RCS și să întrebați.

Aici găsiți numerele de telefon RDS-RCS, la care puteți apela:
031.400.4401 (București)
03xx.400.401 (Alte Județe)

Actiunea RDS&RCS, prin care  impiedica vizionarea in reteaua ei a clipurilor video postate pe siteul vpaly.ro, reprezinta, desi compania invoca probleme tehnice, un act clar de CENZURA. O cenzura comunista, jegoasa, si sfidatoare. Cenzura va ramane pana la rezolvarea acelor probleme!

Cu siguranta, daca ar fi avut vreo hotarare judecatoreasca prin care sa i se dea voie  sa interzica accesul catre vpaly.ro, RDS&RCS nu s-ar fi sfiit sa o faca publica. Neavand hotararea compania se preteaza la gainarii. Practic, stai cinci ore pentru incarcarea unui clip video pe acel site si acest lucru se intampla doar in retelele de internet ale RDS&RCS. Mai mult, compania se preteaza si la insultarea inteligentei clientilor  invocand, conform stafului vplay.ro, „probleme tehnice”.

Acum, eu inteleg ca mai sunt si „probleme tehnice” dar de o asemenea amploare, extindere si durata mai rar. Sa intelg domnilor de la RDS&RCS ca nu aveti personal calificat, capabil sa rezolve problemele tehice pe care le invocati? Pai atunci este grav – foarte grav – din moment ce micutele companii de cartier sunt mai performante in rezolvarea tipului de problema cu care va luptati -doar- voi de mai multe saptamani. In cazul asta rusine! Eu ma retrag de la voi, nu ma pot lasa la mana unor amatori!

Sa nu ne mai ascundem dupa cires, actiunea companiei RDS&RCS este ILEGALA, DEOARECE ESTE O FORMA DE CENZURA iar cenzura este INTERZISA DE CONSTITUTIA ROMANIEI. RDS&RCS trebuie sa publice bazele legale a actiunii sale!

Compania impiedica accesul liber pe internet a clientilor sai, incalcand propriul contract, drepturile omului, legile tarii, tratatele internationale si Constitutia Romaniei. Daca ar fi fost probleme tehice atunci ar fi fost rezolvate, daca ar fi avut vreo hotarare judecatoereasca definitiva si irevocabuila atunci compania ar fi facut-o publica.

PS:

Ne vom trezi peste cateva saptamani, daca RDS-ul o tine in acest ritm, tot prin invocarea unor probleme tehnice, pusi in fata imposibilitatii accesarii  YouTube, Antena 3.ro sau alte site-uri pe care, pe romaneste, si nu pe ungureste, au ei „ciuda”!

Pentru-ca sfidarea sa fie deplina, ne trezim ca ne baga pe gat pachete se de site-uri la preturi piperate, desigur.

Asa ceva nu se poate in tara ata.