Coca Cola la punga! Izvor de „sanatate”!


Imagine

Coca Cola a ajuns sa fie vanduta si la punga in statele mai sarace ale lumii. Daca pana acum in acele zone cola era turnata direct intr-o punga la magazin – punga in care la noi se pune casul la piata – deoarece poporul nu isi permitea sa „inchirieze” sticla, cei de la Coca Cola au decis sa lanseze o punga „oficiala”.  Punga are cat de cat forma sticle de Coca Cola si este realizata, conform producatorilor, din materiale biodegradabile.

Din pacate nu se spune nimic despre gradul de  toxicitate a pungii oficiale. Stau si ma intreb daca se respecta conditiile de igiena. Imi imaginez un bax de pungi oficiale, care se bronzeaza in praf pe taraba ….

Interesant este ca se cunosc efectele negative pe care aceasta bautura le provoaca organismului daca este consumata in cantitati nemoderate – inca nu stim ce inseamna cantitate moderata. Ce se intampla oare cu substantele din care sunt realizate acele pungi, sunt ele cancerigene, toxice etc? Din cate am inteles si banalele paharele din care ne savuram noi cafeluta de la automatele de cafea ar avea ceva efecte cancerigene in timp. Ma intreb daca s-a facut vreun studiu in sensul verificarii gradului de toxicitate a pungilor oficiale, sau sunt prea saraci.

Se vor sesiza institutiile  dupa ce poporul consumator de cola la punga va da in cancer ca urmare a consumului nemoderat?

Adevarul este ca, desi la nivel de producator – oficial – se neaga efectele adverse ale bauturilor acidulate, niciun medic nu iti va recomanda sa consumi bauturi acidulate indiferent ca vorbim despre Cola, Pepsi sau oricare alta marca. Nici un om responsabil nu ar trebui sa consume.

PS: nu va imaginati ca la noi este mai bine. In crasmele patriei, atat de la sat cat si de la oras, unele chiar cu pretentii, Cola se toarna direct din bidonul de 2,5 litri in pahare de sticla, dupa ce in prealabil a zacut pe sub tesghea. Mi-a fost dat sa vad o scena in care, inainte de a turna in pahar miraculoasa ” cola”, chelnerul a tras o dusca direct din bidon.

Care credeti ca a fost reactia clientului?

Astept raspunsul la comentariii

Reclame