LA UN PAS DE DICTATURA!? „Sper că nu va fi nevoie de instaurarea unui nou sistem în locul democraţiei”


Imagine

In Ungaria se pune la cale o schimbare ce ar putea avea  consecinte tragice, nu pentru lideri, ci pentru popor care, ca de obicei, plateste dementa conducatorilor si greseala de a nu reactiona in momentele esentiale, de cumpana, in istoria unui stat. Este adevarat si dovedit faptul ca ignoranta naste monstri si morti – sute de milioane de morti.

Conform gandul.info, premierul Ungariei, PRIETENUL  suspendatului basescu, a facut o serie de declaratii soc, incredibile pentru secolul in care traim. Este de neconceput ca in secolul XXI, dupa experienta sutelor  de milioane de morti cauzate de regimurile dictatoriale  doar in secolul XX pe batranul continent, un politruc sa apara in fata natiunii pe care o conduce si sa rosteasca asemenea aberatii periculoase. AR TREBUI ARESTAT.

Orban a declarat ca:

Sperăm că nu va fi nevoie să introducem un nou sistem în locul democraţiei, dar avem nevoie de noi sisteme economice şi de noi idei.

Declaratia este naucitoare si merita toata atentia, deoarece scoate la lumina nebunia odioasa si criminala a unor asazisi lideri, gandurile si intentiile lor cele mai ascunse. O asemenea declaratie, la un nivel asa de inalt este de neconceput in Europa.

Practic, sistemul la care se refera premierul Ungariei este, nici mai mult nici mai putin, decat dictatura. Se subintelege ca un sistem care sa inlocuiasca democratia nu poate fi decat unul dictatorial. In Ungaria, ca si in tara noastra, s-au facut pasi destul de indrazneti in acest sens. La noi lucrurile par sa revina la normal odata cu lasarea basescului fara putere. Nu putem spune acelasi lucru despre Ungaria, tara vecina.

Trebuie atrasa atentia asupra faptului ca, atat in Romania (pana recent) cat si in Ungaria, desi la nivel oficial se neaga, funtioneaza un regim dictatorial – CEL PUTIN AUTORITAR – in care drepturile si libertatile elementare ale individului sunt restranse si in care unul sau mai multi smecheri, ce se considera detinatorii puterii absolute, conduc dupa bunul lor plac destinul a milioane de oameni. La noi initiatorul a fost basescu, la unguri a fost Orban.

Inconstienta unor astfel de inamici ai democratiei este criminala. Practic instaurarea unui regim dictatorial in Ungaria ar anula toate progresele la capitolul economie si democratie in acest stat si ar avea puternice efecte nu doar pentru Romania.

Tu ce crezi ca urmareste Orban?

Reclame