Basescu – presedintele ungurilor, ignorantilor, tradatorilor, inconstientilor, scarbitilor, credulilor si celor ce nu stiu ce vor


Imagine

Traian Basescu a fost demis de popor cu o majoritate uluitoare desi, ccr-ul, imbacsit pana la refuz de oamenii lui basescu, va invalida referendumul, ignorand – sfidator – faptul ca, la numarul real de locuitori ai Romaniei, CONFORM CELUI MAI RECENT RECENSAMANT, cei care s-au prezentat la vot reprezinta cu mult peste 65 % din totalul populatiei aceste tari. Vestea buna este ca 48% din populatia Romaniei este formata din cetateni model care, pe canicula, in contextul unor intoxicari masive si a boicotului basit,  au votat. Indiferent daca au votat „da” sau „nu”, acesti oameni merita toata lauda si tot respectul. EI SUNT ADEVARATII CETATENI AI ROMANIE!

Sunt mandru ca am votat alaturi de 48% din concetatenii mei. Restul …

Referendumul i-a scos la vedere pe cei care il mai sustin pe basescu, direct sau indirect,  in acest moment. Desi, mai putin de un milion de romani au pus stampila pe „nu”, basescul ramane presedinte ajutat de inconstientii din  ccr si de cei care nu au votat. Acestia, fie ca  l-au sustinut sau nu, l-au girat prin neprezentarea la vot.

Putem spune, in urma statisticilor si a rezultatelor, ca basescu este presedintele:

-maghiarilor

  Acestia, prin absenteismul masiv, au demonstrat ca asculta de ordinul lui victor orban, premierul dictator al Ungariei si bun prieten cu tradatorul national. Cei doi sunt liderii nefrecventabili ai Europei iar acest fapt spune totul despre ei! Intre un milion jumatate si doua milioane de maghiari au decis sa nu mearga la vot desi, era DATORIA LOR DE CETATENI AI ROMANIEI. Pensiile, salariile, ajutoarele sociale din Romania vin, nu din Ungaria, romani de etnie maghiara care ati refuzat sa va faceti datoria de cetateni ai statului. INDIFERENT CA VA PLACE SAU NU SUNTETI LOCUITORI  AI ROMANIEI SI NU AI Ungariei – si asa va fi si de acum incolo, onorabili romani de etnie maghiara!

-ignorantilor

basescu a profitat de absenteismul masiv al ignorantilor din acest stat. Ii cunoastem extrem de bine, se identifica la tot pasul. Sunt acei oameni, plini de sine, laudarosi, razatori, mistocari, zeflemitori si bagatori in seama. Ignorantii sunt cei care trec nepasatori pe langa cei carora li se face rau in plina strada fara sa ii ajute, care arunca gunoie pe jos – desi cosul de gunoi este la doi metri distanta de ei, care ii acuza pe profesori de esecul progeniturilor lor – desi in anii de scoala ei nu s-au interesat niciodata de situatia scolara a acestora, care au preferat sa asculte manele si sa se ghiftuiasca cu mici atunci cand tara le-a cerut parerea, care latra ca o duc rau desi nu fac nimic sa schimbe starea de fapt din tara, care au uitat cum bucurestenii erau jumuliti – la propriu – de jandarmii lui basescu, etc. Ignorantii nu dau doi bani pe simt civic, responsabilitate, bun simt, exemplu personal, datorie, etc. Ei baltesc in mocirla asemeni porcilor si nu vor sa iasa de acolo desi mai au un pic si se ineaca sau mor de foame.

Ignorantii adora limbajul si comportamentul iresponsabil  de „ultras” al prezidentului – pentur-ca ii reprezinta -, mai mult,  se mandresc cu faptul  ca distinsul este „barbat adevarat” ce adopta decizii dure, rapid. Acestia refuza sa gandeasca in viitor, sa prevada impactul unor decizii si comportamente nechibzuite, indiferent de nivelul la care acestea isi fac simtita prezenta, incapabili sa priceapa ca intr-o democratie presedintele nu este dictator ci reprezentant al poporului.

Numarul ignorantilor este urias, spre marele nostru regret. Ignoranta se datoreaza educatiei primita in familiei, si incapacitatii de a intelege ce este democratia si ce presupune ea. Ignorantilor nu le place efortul… EI REPREZINTA blestemul acestui popor!

-tradatorilor

Tradatorii, reprezinta acea specie care si-ar vinde parintii pentru  un capat de ata, fara sa le pese  de nimeni si de nimic. Sunt falsi, oportunisti, lingai, lipsiti de caracter si principii morale, periculosi, ratati si pupincuristi, iar scopul lor este sa distruga pe altul prin orice mijloc care nu le cere efort, sa se afle mereu in tabara puterii, sa se foloseasca cat mai mult de bunele intentii ale celorlalti, etc. In esenta, ei calca pe cadavre pentru a urca pe scara sociala sau pentru bani, faima si avere desi nu valoreaza nici cat negrul de sub unghii.  SUNT MULTI SI ASTIA, MULT PREA MULTI!

-Inconstientilor

Aici ii includem pe toti care nu au votat si l-au girat pe odios. Inconstientii sunt cei care nu au inteles, sau nu au dorit sa inteleaga, ca timp de 4 ani basescu, a umilit, jumulit si calcat in picioare  un stat si un popor, inclusiv pe ei. Acestia, indiferent de scuza cu care se apara, au ingnorat ca presedintele premier si ministru a CONDUS EFECTIV Romania si ca dezastrul din aceasta tara, LUI BASESCU I SE DATOREAZA! Comportamentul acestora A NASCUT UN MONSTRU.

– celor ce se dau scarbiti

Sunt multi, foarte multi, care se ascund in spatele scuzei penibile ca sunt scarbiti de clasa politica, de tot si de toate. Ei sunt cei care sanctioneaza prin neprezentare. In fapt, isi ascund lenea, lipsa initiativei,  inconstienta, falsitatea si ignoranta in spatele unei masti. Nu au depus nici cel mai mic efort,  nu s-au dat clintiti din pat, fotoliu, sau de pe plaja, ca prin votul lor sa schimbe clasa politica pe care o blameaza. Desigur argumentul lor principal este ca „nu ai pe cine pune in loc” sau ca „toti sunt la fel”.

Ei nu mai spuneti! Dar atunci de ce nu incercati sa schimbam realitatea sa ne mobilizam si sa face clasa politica mai buna si responsabila. Dumnezeu iti da dar nu iti pune in traista. In fond cum este poporul asa este si clasa politica.

Scarbitii, insa, se simt bine in actuala stare de fapt, si nu vor sa schimbe nimic, ei doar cauta scuze pentru asi masca neimplicarea si duplicitatea. De multe ori este mai usor sa acuzi decat sa faci ceva care sa schimbe o anumita situatie, iar voi, scarbitilor, stiti foarte bine acest lucru….

– celor ce nu stiu ce vor

Sunt cei ce habar nu au pe ce lume traiesc, nepasatori, asemeni unor plante, sau cu dorinta de a incurca totul. Ei se simt bine si in rolul lui „Gica Contra” si in oricare alt rol deoarece lor nu le pasa de nimeni si de nimic, nu isi cunosc rolul si nu dau doi bani pe cunoastere.

-Credulilor

Acestia, sunt acea specie mai deosebita de romani care inca mai cred in bunele indentii ale marinarului, in faptul ca bietul basescu a vrut sa faca ceva dar nu a fost lasat – chiar daca parlamentarii puterii si institutiile statului au fost in subordinea lui – in povesti de adormit copii si altele de acest gen. L-au votat cu bune intentii pe marinar, chiar daca el, cu rea intentie, le-a marcat viata intr-un mod total neplacut.

Acestia sunt cei care, daca sunt rapiti, vor dezvolta afectiune fata de rapitor,  se vor atasa de el

O mai existand si alte specii pentru care basescu  este presedinte. Nu am pretentia sa le descoper pe toate acum. Daca voi mai cunoasteti va rog sa scrieti la sectiunea comentarii.

CONCLUZIE valabila pentru categoriile de mai sus!

ATI AVUT POSIBILITATEA SA VA DEPASITI SITUATIA DAR NU ATI MISCAT UN DEGET.  SA NU VA  AUD CA INCEPETI SA VA PLANGETI CA O DUCETI RAU!

PS: I-am omis pe prosti. Am intlees ca au fost destui care au vrut sa il „sanctioneze” pe basescu punand stampila pe „nu”.