Basescu AMENDAT PENTRU DERANJAREA ORDINII SI LINISTII PUBLICE?


Imagine

Tinand cont de cat bataie au mancat bucurestenii iarna trecuta de la fortele represive ale regimului basescu, adica de la jandarmi, pe motive idioate la propriu, stau si ma intreb de ce tovarasul basescu nu intra  in vizorul jandarmilor. O fi el presedinte suspendat dar legea este lege.

Larma zilnica pe care o produce la celebrul sediu de campanie intra  sub incidenta legii, mai precis, fie ca vrea sau nu, presedintele suspendat   deranjeaza grav  linistea si ordinea publica. Se vede din cosmos acest lucru.

Pana acum niciun locatar al zonei nu a sunat la 112 sa reclame zgomotul si forfota produsa, direct sau indirect, de catre basescu. Cu siguranta localnicii sunt exasperati, si tot cu siguranta, nu cred ca doreste nimeni, ca pe strada lui, sa fie zilnic asa tavalug .

Basescul folosete practic curtea casei, sau ce o fi acea zona, pentru a tine zilnic discursuri interminabile in care acuza si in stanga si in drepata, mai pe romaneste face galagie cat il tine gura. Chiar nu au deranjat pe niciun  vecin toate acestea? Dar jandarmii de ce nu se sesizeaza din oficiu.  Are autorizatie?

Tovarasul presedinte ar face bine, daca isi respecta vecinii si legile tarii, sa utilizeze salile special amenajate pentru conferinte de presa. Daca tot doreste sa vorbeasca poporului din curte sa faca bine sa vorbeasca din curtea casei sale, ca are destule. ESTE O PROBLEMA DE CIVILIZATIE TOVARASE basescu!

Ma intreb  daca fost BASESCU AMENDAT PENTRU DERANJAREA ZILNICA A ORDRINII SI LINISTII PUBLICE?

PS: DACA UN CETATEAN AL TARII AR INDRAZNI, FIE SI PENTRU 5 MINUTE, SA TINA O CONFERINTA DE PRESA IN DRUMUL DIN FATA CURTII SAU CHIAR IN CURTE, NU DOAR CA AR FI FOST TAXAT IMEDIAT CA NEFIID IN TOATE MINTILE DAR,  AR FI SALTAT IN SECUNDA DOI DE POLITIE SI AMENDANT. PENTRU SUSPENDAT LEGEA ESTE ALTA?