„Morti vii”, lumi paralele, crime, descoperii la care nu te-ai gandit, organizatii secrete, fenomene paranormale…. Fringe


Imagine

sursa fotografie – Google Images

Daca este sa recomand un serial cuiva care are pretentii de la viata, care nu traieste doar  pentru a vedea tembelovele, a asculta manele si a clafai mici, atunci va invit  sa urmariti Fringe. Fringe este serialul care merita vazut in vacanta  si nu numai, care iti lasa o stare de buna dispozitie, care iti agereaza minte si te determina sa iti spui intrebari, sa vezi lucrurile altfel si caruia ii dau 10 pe linie. Eroi foarte bine conturati, actori care isi fac treaba pentru care sunt platiti, povesti ce nu te plictisesc, ci din contra te fac sa mai doresti sa vezi inca un episod, finaluri nebanuite, scene comice si interesante, toate acestea iti sunt oferite de Fringe. In plus, daca te intereseaza stiinta, gasesti explicatii, asa ca pentru muritorii de rand,  la diverse fenomene -aparent paranormale- asta daca nu te uiti in gol la serial. Totul are o explicatie in Fringe, totul este plauzibil, nimic nu este lasat la voia intamplari.

Nu intram in detalii, povestea te va captiva cu siguranta din prima clipa. Iti spun doar ca este vorba de un geniu – putin tacanit-, o divizie secreta a unei mega cunoscute  agentii americane, morti vii, lumi paralele, crime, descoperii la care nu te-ai gandit, organizatii secrete si fenomene paranormale,

Din pacate, din cate cunosc, nicio tembeliziune romanesca nu a catadicsit sa introduca in grila de programe acest serial desi, el se bucura de un imens succes in intreaga lume.  Succesul este demostrat de cele 5 sezoane la care serialul a ajuns in acest moment, de milioanele de fani si de audientele mari acolo unde serialul a fost dat. Pentru fani acestui serial se pare ca povestea va continua sezoane bune si de acum in colo.

Din pacate lipsa de interes pentru noutati, pentru seriale de calitate, inteligente, interesante si de la care sa ramai cu ceva in cap, este o boala mai rea decat sida pentru  multele si proastele televiziuni romanesti. Nici sa cumperi sau sa inchiriezi acest serial nu pre ai cum… Sigura alternativa este sa te descurci daca vrei sa vezi acest serial. Netul este mare si puternic. Aveti grija sa nu faceti nimic ilegal!