S-au TAMPIT! TVR Cultural se INCHIDE!


Imagine

NU UITA SA RASPUNZI LA UN SONDAJ DE OPINIE LEGAT DE INCHIDEREA TVR CULTURAL. Click aici pentru al accesa.

Zilele acestea a aparut o stire incredibila care ne demonstreaza, inca o data, daca mai era nevoie, ca in Romania puterea politica, care este in tot si in toate, nu da doi bani pe cultura, si pe promovarea acesteia si implicit pe poporul roman si pe viitorul acestuia. Pentru a cata oara politicul adopta o decizie nociva acestui popor?! Talpasii din noul consiliu de administratie, (asta impus de noua putere), pusi politic, in conducerea postului public de televiziune, au adoptat o decizia luata in cel mai clar mod la un nivel mult mai inalt. Politrucii s-au gandit ca singura solutie pentru redresarea economica  a aceste institutii este inchiderea TVR Info si TVR Cultural. TVR Cultural urmeaza sa se contopeasca cu TVR2 – ceva de genu. Practic dispar 3 (TVR 2, TVR CULTURAL  si TVR Info) posturi si apare unul (TVR 2 Cultural)! Asta da decize tovarasilor, ceausescu este mandru de voi!

Este umilitor si jenant,  nu pentru  acesti politruci  care au decis inchiderea unui astfel de post, ci pentru Romania. Daca se dorea se gaseau solutii. Nu gasiti solutii!? Va dau eu solutii! Reduceti furtul din banii TVR-ului!!!

 Chiar nu se poate intretine in tara asta un post de televiuziune dedicat culturii, artei, lucrurilor mai deosebite? Avem zeci de posturi dedicate manelor spurcate si nu avem un post dedicat special culturii!?  Chiar nu are tara asta bani pentru a tine  in viata TVR Cultural ca entitate independenta!? Chiar nu realizeaza nicio puslama de politician din conducerea acestui stat ca singura solutie pentru salvarea acestui neam sta in educatie, iar TVR Cultural asta face!?

Este ciudat faptul ca basescu nu a inchis postul pana acum, in schimb noi destepti, asupra carora incep sa am dubii din ce in ce mai mari, decid sa inchida sigurul post tv care se adreseaza frumosului. Bine ca TVR-ul baga bani masiv in cumpararea unor drepturi de difuzare pentru fel si fel de prostii! Pentru asta sunt bani?!

Domnilor Ponta si Antonescu, inca va mai consider domni, salvati TVR Cultural!

PS – La titularizarea din acest an profesorii nu au mai avut subiecte din materia pe care urmeaza sa o predea ci doar din didactica. Ce va spune asta!? Mie imi spune ca noii profesori, nedovedind ca isi cunosc materia, nu vor fi instare sa le predea elevilor!? Ce se urmareste?

-CITESTE AICI DESPRE ACEST SUBIECT