Regele Mihai a fost intr-o forma de zile mari la intalnirea colectionarilor de jeep


Imagine

sursa fotografie: pagina Facebook „Familia Regala a Romaniei”

Majestatea Sa Regele Mihai, a participat, conform paginii Facebook a Familiei Regale a Romaniei, sâmbătă, 11 august 2012, la intalnire colectionarilor de jeep care a avut loc in localitatea Bière din Elvetia.

Conform paginii Feacebook mai sus mentionate:

Sâmbătă, 11 august 2012, a fost o zi splendidă, cu mult soare și un cer albastru fără niciun nor. Majestatea Sa Regele Mihai, aflat în Elveția, a petrecut în localitatea Bière câteva ore de neuitat. După cum vedeți în fotografii, Regele s-a aflat într-o formă de zile mari. Majestatea Sa a luat parte la Întâlnirea anuală internațională a colecționarilor de mașini din Al Doilea Război Mondial. Regele și-a condus jeepul, a conversat cu lumea prezentă, s-a întâlnit cu prietenii săi colecționari din Elveția, Anglia, Canada și Statele Unite ale Americii. Dl Michel Lude, organizat al evenimentului și cunoștință veche a Regelui, a stat mai tot timpul în preajma Majestății Sale. Colecționarii sunt oameni minunați, entuziaști și pasionați. Ei păstrează vie amintirea glorioaselor zile ale luptei pentru democrație și libertăți din anii războiului, iar exemplul lor este unul neprețuit pentru tinerii de astăzi.

Click aici pentru a vizualiza instantanee, surprinse cu Majestatea Sa, pe pagina de Facebook a Familiei Regale a Romaniei. Daca aveti cont Facebook va rugam sa dati „like” si „share”