Romania TERORIZATA DE basecu!!


Imagine

Asistam la fapte  incredibile, de neimaginat,  la masuri securiste luate de cei ce pierd puterea, in frunte cu basescu. Romanii care si-au exercitat dreptul constitutional la avot, sunt hartuiti, intimidati, umiliti, pusi pe drumuri si terorizati, de institutii ale statului controlate  de talibanii fideli basescului. O teroare psihologia, bolsevica,  s-a napustit asupra Romaniei, si poarta amprenta basescului. Practic, ai sentimentul ca traiesti in plina epoca de aur  ceusescu.

In decembrie anul trecut bucurestenii au mancat bataie sora cu moartea,  au fost umiliti, provocati, injurati, scuipati de jandarmi – organele represive ale regimului basescu, pentru-ca au strigat „JOS  basescu!!!” Constitutia garanteaza dreptul esential al cetateanului la protest dar se pare ca pe nimeni nu a interesat acest aspet, cu atat mai putin pe dictatorul postdecembrist.

Acum, in anul de gratie 2012, cetatenii Romaniei care au mers la vot la referendum sunt chemati de procurori ce duhnesc din cosmos a basescu,  la porti sau in curtea bisericii (slujbele sunt intrerupte pentru hatarul acestora) pentru a spune daca au votat si cu cine! Cum ramane cu secretul votului? De ce ii intereseaza pe procurorii stalinisti ce optiune de vot am avut? Sunt alese satele deoarece lumea acolo este cu mult mai usor de speriat, intimidat si supus.

Tabloul sugereaza o reintoarcere in timpul colectivizarii cand militia si procurorii recurgeau la crime in satele tarii! Pentru ca balciul sa fie deplin, acesti procurori ii pun  sa jure cu mana pe Biblie pe cetatenii liberi ai Romanie, fara a avea niciun fel de autoritate in acest sens substituidu-se si organelor de judecata. Refuzul vreunui cetatean de a se opune ordinelor se penalizeaza cu amenintarea de a a fi chemat la Bucuresti – adica cu punerea omului pe drumuri. Asta  seamana a  reaintentie si bataia de joc pe care acesti procurori o manifesta  la adresa celor care le platesc salariile babane!

Asadar,  lucrurile merg din rau in mai rau. Se instituie teroare cu ajutorul unor institutii aservite cetateanului basescu, terorea cu care el a si condus pana acum tara dar care, din cauza ca tovarasul este nu doar disperat ci si dornic de razbunare, va deveni politica de stat. Basescu nu mai poate fi oprit din acest moment!

Organele aservite acestui individ malefic, conduse de oamenii impusi de el, vor recurge la tot ce se poate, vor depasii cu mult limitele legii pentru ai aduce pe romanii la tacere. Si vor reusi in lipsa unei replici dure a premierului, care din cate vad se face ca nu vede. Frica se va intitui in Romania  iar oamenii nu vor mai merge la vot cu gandul  ca vor fi luati in primire mai tarziu  de procurori. Raul s-a produs si doar timpul va mai putea aduce uitarea, iar pe acest lucru a mizat si basescul si oamenii sai.

Avem, asadar un individ care distruge tot ce s-a castigat in acesti 22 de ani in Romania, un inconstient care pana acum a distrus orice bruma de incredere pe care o aveau strain in noi, a dinamitat imaginea tarii in afara, iar de acum in colo ne va teroriza la propriu prin fidelii sai talibani. Ce merita pentru toata aceasta bataie de joc la adresa cetateanului, la adresa institutiilor si al drepturilor fundamentale ale omului, basescu?

Basescu a distrus Romania si viitorul ei!

Ps- mai grav este ca acest Ponta, premier si ministru al justitiei, nu face nimic. Ma intreb cine conduce si acum Romania, el sau basescu?