COTETUL BASESCULUI


Imagine

Este incredibil ce a ajuns tara asta dupa atatia ani in care a fost condusa de presedintele premier!

Peste tot ti se rade in nas de catre niste parasute, lingai, caricaturi umane, cu un tupeu porcesc, lipsite de demintate,  fara merite, dar santajabile, numite de basescu in functii cheie ale statului roman!  Cu aceste specimene el calca in picioare poporul. Peste tot mori cu dreptatea in mana, ti se scuipa in fata, ti se spune ca nu existi, esti amanintat si umilit de niste scursuri unite de frica, de frica ca basescu ii baga in puscarie pentru trecutul lor!

Este incredibil cum un individ, un matelot, tine aceasta tara prizoniera cu ajutorul a catorva dobitoace ascultatoare plasate in functii cheie, care seamana la perfectiune intre ele dar si cu marele carmaci,  si care saboteaza totul.

Este incredibil cum guvernul lui Ponta nu face nimic, nu actioneaza dur imptotriva acestei batai de joc nationale, a acestor bande de talhari!!

Am ajuns ca in momentul in care pronunti basescu sa te temi de puscarie! Daca mergi la vot esti automat puscariabil! Nivelul de jeg si de sfidare, de sicleaza morala si de putoare, a atins apogeul ieri.  Basescu este in functie plasat de o tovarasi, tupeisti nu gluma, mincinosi, zeflemitori, cu un trecut ce naste suspiciuni ca ar fi santajabili. Mai mult, o distinsa personalitate,  careia ii frica de puscarie, il amaninta pe Gadea, in cel mai securist si odios mod cu putinta.

Romania este tinuta ostatica de un matelot cu ajutorul unui intreg cotet de vietuitoare!

Romania a ajuns o gluma proasta.