BASESCU PLEACA DE LA COTROCENI?


Imagine

Trebuie spus, de la bun inceput, ca traian basescu, presedintele Curtii Constitutionale, adica a mosilor si a babetelor inticlate, cu salariile de speriat, santajabili, in mare lor majoritate, nu pleaca. Daca ar fi dorit sa plece nu si-ar fi murdarit manutele in asemenea hal la CCR, prin satele tarii in scopul intimidarii populatiei, nu si-ar fi indemnat incontinuu zombii din presa sa atace alternativa si vointa poporului, nu ar fi distrus imaginea tarii in afara, nu s-ar fi prostituat in asemenea hal.

Avem un presedinte terorist, acesta este adevarul!

Basescu nu pleaca chiar daca este nelegitim  si urat de mai mult de jumatate din populatia tarii. In fond, a distrus aceasta tara iar poporul are tot dreptul sa ii urgenteze plecarea si sa il traga la raspundere. Nu va pleca chiar daca acest gest ar fi singura solutie ca istoria sa isi inmoaie privirea atunci cand va scrie despre cei aproape zece ani de basism. Nu pleaca desi, nu numai ca ar fi cazul, dar ar fi si singura posibilitate de asi mai redresa imaginea.

De ce nu ar face acest gest absolut de bun simt si normal pentru un presedinte al unui stat european si democratic?  Raspunsul este extrem de simplu. Numitul basescu traian nu numai ca nu are onoare dar se se si comporta asemeni unui parazit, microb, bacterii, a unei capuse pe care nu o intereseaza ca nefericita gazda trage sa moara. El va  suge  pana va muri ca urmare a mortii gazdei. Asa este in lumea animalelor. Din moment  ce te-ai pricopsit cu asa ceva nu mai scapi, cel putin in Romania, cea eterna si facinta, dar pe punctul de a se dezmembra.